Fenerbahçe ilk transferini açıkladı, kaptanıyla sözleşme uzattı

Fenerbahçe, kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'la iki yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı, Süper Lig'den düşen Karagümrük'ün sol beki Levent Mercan'ı dört yıllığına kadrosuna kattı.

Spor 21 Haziran 2024
Fenerbahçe'de bir iç transferde bir de dış transferde imza.

Fenerbahçe, 2023-24 sezonunu 99 puanla ikinci sırada kapadı. Sarı-lacivertliler üst üste ikinci sezonda şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırdı. Sezon bitimi ardından İsmail Kartal’la yollarını ayıran Kanarya teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü Jose Mourinho’yu getirdi.

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlandığını duyurdu. Bu kapsamda ilk imzalarını atan Kanarya, Mert Hakan Yandaş’la iki yıllık sözleşme uzatıldığını açıkladı. Fenerbahçe öte yandan geçtiğimiz sezonu Karagümrük’te geçiren Levent Mercan’la da sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada “Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktörümüz Jose Mourinho önderliğinde başlamıştır. Bu doğrultuda; Takımımızın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilenmiştir. 2 yıl daha Çubuklu formamızı terletecek Mert Hakan Yandaş’a parçası olduğu Fenerbahçemiz ile başarılar dileriz. Kulübümüz yine yeni sezon planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile de 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Levent Mercan’a Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; Sarı Lacivert renklerimizle başarılar diliyoruz” dendi.

Fenerbahçe kamp programını açıkladı: Üç hazırlık maçıFenerbahçe kamp programını açıkladı: Üç hazırlık maçı

23 yaşındaki Levent Mercan, Schalke altyapısından çıktıktan sonra Türk ekibi Karagümrük’e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon küme düşen takımın en istikrarlı isimlerinden olan genç oyuncu 39 maça çıktı ve bir gol beş asistle takımına katkı sağladı. Levent önümüzdeki dört sezon Fenerbahçe forması giyecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.