Fenerbahçe kaptanıyla yolları ayırdı

Sezonu Euroleague ve Türkiye'de şampiyonlukla kapayan Fenerbahçe'de kaptan Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı. Oyuncu kariyerine Avrupa'da devam edecek.

Spor 12 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Olcay Çakır Turgut kariyerine Avrupa'da devam edecek.

Fenerbahçe’nin altyapısından yetişen ve bu sezon Euroleague ve Türkiye şampiyonluğunu kazanan kadronun kaptanı olan Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı.

Fenerbahçe ilk düğmeyi doğru iliklediFenerbahçe ilk düğmeyi doğru ilikledi

‘Her şey için teşekkürler Olcay Çakır Turgut’ başlığıyla Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şunlar denildi: “Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın formasını yıllarca gururla taşıyan, henüz 12 yaşında giymeye başladığı çubuklumuzla altyapıdan A takıma sayısız zafer ve şampiyonluklar yaşayan, disiplini, başarıları ve duruşuyla Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil eden Kaptanımız Olcay Çakır Turgut, yeni sezonda kariyerini Avrupa’da sürdürecektir. 2022-23 sezonunu EuroLeague ve lig şampiyonlukları ile tamamlayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın en kıymetli parçalarından biri olan kaptanımıza başarılar diliyor, bugüne kadarki tüm hizmet ve katkıları için teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Fenerbahçe'yi yıktı, 5. maçların en değerlisi olduFenerbahçe’yi yıktı, 5. maçların en değerlisi oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.