Fenerbahçe kongresi öncesi son gün polemikleri

Fenerbahçe'de başkanlık için yarışacak Ali Koç, Now Tv'ye Aziz Yıldırım Halk TV'ye çıkarak açıklamalarda bulundu. İki aday da ağır sözlerle birbirini eleştirmeye devam etti.

Spor 7 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Fenerbahçe'nin iki başkan adayı sabah aynı saatte farklı kanallara çıktı.

Fenerbahçe’de sezonun sona ermesiyle gözler başkanlık seçimine çevrildi. 8-9 Haziran’da yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul’a gidecek olan Sarı-Lacivertli kulüpte mevcut Başkan Ali Koç ve Aziz Yıldırım yarışacak. İki başkan adayı seçim kampanyasına aynı saatlerde iki farklı televizon kanalına çıkarak devam etti. Now yayınına katılan Ali Koç özetle şunları söyledi…

Aziz Yıldırım ile yarışıyorsanız gerginilik olacaktır: Yarın gergin bir atmosferde geçecektir. Ama gaza gelmeyin, ne yapılırsa yapılsın kongreye odaklanın. Aziz Yıldırım ile yarışırsanız daima gerginlik olur. Camia bunu istemiyor. Camia bütünleşmiş bir Fenerbahçe istiyor. Bizler de bunu istiyoruz.

Seçim kazanmak için iftira atmak yanlış: Fenerbahçe’ye son 20 yılda yapılanlar, bunun bedelini Fenerbahçe çekiyor. Yapı da orada duruyor. TFF’si, hakemleri, iş adamları, belirli medya grupları var. Fenerbahçe’ye bu kanser gibi yayılan yapıyla camiayı arkamıza alırsak tavır koyma gücümüz daha fazla olacaktır. Bir seçim kazanmak için iftira atmak, herkesi suçlamak yanlış.

Aziz Yıldırım’ı zamanında tanıyamamışım: Aziz Yıldırım konusunda biraz kendime kırgınım. Ya ben tanıyamamışım, ya o biraz değişmiş. Çok badireler atlattık. Ama şunu söylemek istiyorum, ‘Benden sonra Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç’ diyen sayın Yıldırım tarafından ‘Bunlar proje, FETÖ’cü’ diye suçlanıyoruz. Kırgınım, kızgın değilim. Hayatta bir aptallar ve ölüler değişmez. Demek ki burada bir değişim olmuş ya da ben zamanında tanıyamamışım.

Fenerbahçe'nin kongresinde 2018'in rövanşı! Süreç nasıl olacak?Fenerbahçe’nin kongresinde 2018’in rövanşı! Süreç nasıl olacak?

 

Aziz Yıldırım kendini Fenerbahçe’nin üstünde görüyor: Gelinen nokta hepimizi üzüyor. Aziz Yıldırım kendisini Fenerbahçe’nin üstünde görüyor. Fenerbahçe’yi özellikle son dönemde kendi şirketi gibi yönetti. Hepsini yarın anlatacağım.
Aday olma nedenlerimden biri, bu zihniyetin yeniden gelmemesi: Hep birilerine tehdit, başkanlık dönemi bitti o tehditler Fenerbahçe başkanına döndü. Çok şeye şaşırdım. Benim gibi bir adama FETÖ’cü iması yaptı. Ankara’ya gitti ‘Proje’ dedi. İmalar önemli değil, yaklaşım, metod önemli. Bu Fenerbahçe için sağlıklı bir metod değil. Aday olma nedenlerimden biri, bu zihniyetin yeniden gelmemesi.

Fenerbahçe direkten döndü: Geldiğimizden beri çok yol aldık. Direkten döndük. 2018 yılında Avrupa’da batma riski olarak Fenerbahçe geçiyor. Biz söylemiyoruz, UEFA söylüyor bunu. Şimdi geldiğimiz noktaya bakın, Fenerbahçe rotayı doğru istikamete çevirdi. Fenerbahçe nefes aldı. O yüzden bu seneki kadroyu kurduk. O yüzden Mourinho’yu getirebildik.

Popülist söylemlerle konuşmuyorum: Aziz Yıldırım, 2018’de kendisi demişti, ‘Batmış kulüp’ diye. Biz bakkal gibi yönetmiyoruz, kurumsal yönetiyoruz. Bu yapılan işlere bakmak gerekiyor. Ben geliyorum şampiyonluk sözü veriyorum diyor, benim ağzımdan öyle büyük sözler çıkmaz. Söz vermekle şampiyonluk gelse, hepimiz sabahtan akşama kadar şampiyonluk sözü veririz. Burada popülist söylemlerle 3-5 oy daha fazla almak için konuşmuyoruz.

Aziz Yıldırım arkadaşlarıma da saldırıyor: Sadece bana saldırmıyor. Yönetimdeki arkadaşlara da saldırıyor. Acun Ilıcalı, dün dava açtı. Ama düne kadar çok iyi anlaşıyorlardı. Ağır sözler söylüyor. Sonra devam ediyor. Zaten bizim kopuş anımız da öyleydi. İşler yine iyi gitmiyordu. Anı kurtarmamız gerekiyordu. ‘Zamanı geldiğinde elimi taşın altına koyacağım’ dedim. Ondan sonra Aziz Yıldırım’ın hedefi haline geldim. Sonra aday olmaya kadar verdim. Bir gün çok iyi olabilirsiniz, ertesi gün düşman olabilirsiniz. Zigzag çizmek derken bundan bahsediyorum.

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a tazminat davasıAcun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a tazminat davası

Kongre üyelerine LGS uyarısı: Tüm kongre üyelerimize, üniversite sınavları var yarın. 2018’de çok büyük sıkıntı olmuştu. ÖSYM’den de aradılar ve yardım istediler. Kongre üyelerimizden rica ediyorum, gelirken marşlarla, tezahüratlarla gelmesinler. Yardımcı olsunlar. Stadımızın içinde sesi de çok açmayacağız. Bu çağrıyı yapmak istiyorum. Yarın her şey olabilir. Son derece sukunet içerisinde de geçebilir. Tatsızlıklar da olabilir. Her kulübe örnek olacak bir seçim geçirmemizi diliyorum. İnşallah medeni bir seçim yapıp, kim kazanırsa onun altında birleşiriz.

Aziz Yıldırım’a zeytin dalı uzattım ama: Tamamen rövanşist hislerle bir adaylık olarak görüyorum. Ama Fenerbahçe kongre üyesi olan herkes aday olabilir. Ben ona çok zeytin dalı uzattım. Mektuplar yazdım, açılmadan döndü. Telefon ettim. O zaman yaşanan bazı şeyleri, yılların hizmetini hürmet olarak içimizde tuttuk. Hiçbir zaman ona laf ettirmedik. Ben hiçbir zaman Aziz Yıldırım’a laf ettirmedim. Bir süre sonra sevgimiz azalmış olabilir ama o makama hiçbir zaman saygısızlık yapamam. Hakikaten geldiğimiz nokta üzücü. Sosyal medyada ordu tutmuşlar. Fenerbahçe bu değil, Fenerbahçe siyaseti bu değil. Bu zihniyetin geri dönmemesi gerekiyor.

Binlerce bilet bedava dağıtılıyordu: Fenerbahçe A takımının sponsoru yoktu. 10-12 bin kişi maça oynuyordu. Bizim iptal ettiğimiz kombine yok mu, var. Sevilla maçında madde atanlar var. Binlerce bilet bedava dağıtılıyordu o zamanlar. Biz bir çizgi oturttuk kulübe. İyi bir kadrosu var. Finansal açıdan iyi durumda. Futbol dışı branşlarda çok iyi gidiyoruz. Tek eksik ama en önemli eksik futbol. Futbolda ne yaptık, son iki seneye bakın. Niye bunları yapabildik? Bırakılan tabloyu ancak tamir edebildik. Enkaz lafını sevmiyorlar. Ben söylemiyorum. UEFA söylüyor. Avrupa’nın batmaya en yakın kulübünü olduk. Felaket bir durumda aldık. Bir tane şampiyonluk olsa, uçuyor derdiniz. Ama Fenerbahçe’nin uçma zamanı geldi futbolda.

Ali Koç Now’da soruları yanıtladı.

Eski Aziz Yıldırım’ı görüyorsunuz: Gerçekler, gerçektir. Oturup onları konuşmak istemiyor. Babala TV diye bir kanal var. Onun formatı nedir? Gençler gelir, istediğini sorar. Canlı yayınlanır. Seçme sorular olmaz. Şimdi formatını değiştirmiş ki, onların getirdiği insanlar soru soruyor. Basın demeçleri de öyle. Ama açık formatta konuştuğu zaman eski Aziz Yıldırım’ı görüyorsunuz.

Fenerbahçe kulübünü suçluyor: ‘Mourinho için açıktan para vermişler’ dediler. Beni değil, kulübü suçluyor. İrfan Can Kahveci için ‘SPK’ya şikayet edeceğim’ dedi. Fenerbahçe Başkanı’nı sevmiyorsun haydi, Fenerbahçe’yi de sevmiyorsun?”

Mourinho ile pazarlık bile etmemiş: Mourinho ile pazarlık bile etmemiş, 15 milyon euro vermiş. Biz pazarlık yaptığımız için belirli bir noktaya getirdik. Mourinho ‘Onun verdiğini vermek zorunda değilsiniz’ dedi. Utanıyorum adama sormaya. Biz 10.5 veriyoruz Mourinho’ya, ekibiyle birlikte 12. Türkiye için çok yüksek ama Fenerbahçe’yi getirmek istediğimiz noktanın bir işaretidir bu.

Ali Koç ve Dursun Özbek cenazede bile selamlaşmadıAli Koç ve Dursun Özbek cenazede bile selamlaşmadı

Aziz Yıldırım da Dursun Özbek de kaçtı: Gazetelerde çıkanlar falan, bunlar kurgulanmış söylemler. Hepsine yarın cevap vereceğim. Biliyorlar benim karşıma çıkınca olacakları. Aynı Dursun Özbek gibi, o da kaçtı! Yarın stadyumun sahnesinde geçireceğiz. Ertesi gün sahada olacağız. Elini de sıkarım, benim onunla bir sıkıntım yok. Onun benimle var. Altı yıl önceki olayı hâlâ hazmedemedi.

Trabzon’da Fenerbahçe’yi suçlu buldu: Fenerbahçe linç edildi Trabzon’da Aziz Yıldırım bizi haksız buldu. Biz suçluymuşuz! Devlet niye oraya polis koymadı, siz nasıl müsaade edersiniz demedi. Bizi suçlu buldu! Aziz Yıldırım ‘Riyad’da nereden çıktı Atatürk?’ dedi. Kulaklarıma inanamıyorum. Orada da bizi suçlu buluyor. Gerçekten anlamıyorum. Onun için kongre üyeleri yarın söyleyeceklerimi çok dikkatli dinlesin. Bir kere Fenerbahçe Başkanı Ali Koç demedi, bir kere.

Mario Branco’nun getirdiği anlayış: Bir şeyi yaptım dediğin zaman, yapmış olman lazım. Aziz Yıldırım ‘Anlaştık’ dedi. Biz sezon sonunda yapacağımız transferler için, muhtemel hoca değişikliği için çalışmalar yaptık. Bu da Mario’nun getirdiği bir anlayış. Bu çerçevede sayın Mourinho’nun sözleşme yapacağını biliyorduk. Aziz Yıldırım’dan çok önce. Mario nabız yokladı. Başka bir hoca için gelse, aynı şeyi söylerdik. Mourinho niye bizi tercih etti, onu tercih etmedi? Bizim kimyamız, fikrimiz tuttu. Bizim kurduğumuz yapıda çalışmak istedi Mourinho. Bir tarafta bir adam ‘Ne istiyorsan senin’ diyor. Fenerbahçe Başkanı pazarlık etmez mi! Öbür tarafta mantıklı düşünen, ne dediğini bilen, artısını ve eksisini şeffaf bir şekilde anlatan biri.

Mourinho, Türk spor tarihinin en pahalı hocasıMourinho, Türk spor tarihinin en pahalı hocası

Mourinho Fenerbahçe’ye çok hizmet edecek: Mourinho ülkemize geldi, ülke markasına çok hizmet edecektir. Fenerbahçe’ye çok hizmet edecektir. Şampiyonlar Ligi’nde neler olduğunu gördünüz. Herkes bunu soruyordu bana. İlgi çekeceğini biliyordum ama bunu tahmin etmiyordum. Biz, Fenerbahçe’yi futbol alanında artık o cam tavanı kırmak ve şampiyonluklar, Avrupa’da gedikli olmak istiyoruz. Biz konuşulan takım olmak istiyoruz. Avrupa’da kura çekiminde çekinilen bir takım olmak istiyoruz. Ülke dışında haber değeri olan bir takım olmak istiyoruz. Bunu yapacak en iyi malzememiz var. Bizdeki her şey gerçekçi.

Çivi çakacak kulüp mü bıraktınız?: Aziz Yıldırım ‘Çivi çakmadı’ diyor. Siz çivi çakacak kulüp mü bıraktınız? Gelirlerimiz ciddi anlamda düştü ve yükseldi. Biz altı yılda yayın gelirinden cidddi bir şekilde kaybettik. Anadolu kulüplerini çok acıtıyor bu. Spor Toto gelirlerimiz ciddi anlamda düştü. Vergiler arttı. Pandemiden 2 yılda 80 milyon dolar kaybımız var. Gelirlerin çoğu TL, giderlerin çoğu euro, bir de üstüne üstlük geçen seneden beri gelirlerimizin yüzde 50’si bankalar birliğine gidiyor. Sponsorluk gelirimizi arttırdık.
Bizim ödemeye çalıştığımız senin borcun: Televizyona çıksaydınız ne soracaktınız diyorsunuz, o gün sponsor yoktu! Transferlerimiz giderdi hep, transferler artık gelir haline geldi. Biz bu gemiyi böyle yüzdürebildik. Geçen sene çok zorlandık. Aziz Yıldırım bunları bilmiyor. Bizim ödemeye çalıştığımız, senin borcun. Yapılanmayı aşağılıyorsun. Yapılandırmadan çıkmamız gerekiyor. 1.5 Milyar TL faiz ödedik. Aziz Yıldırım bunu da küçümsüyor.

CAS’ta bir tane dava yok: Şimdi nefes alabiliyoruz. Maaşları zamanında ödeyebiliyoruz. UÇK ve CAS’ta bir tane dava yok aleyhimize. Şu anda CAS’ta en çok davası olan ülke Türkiye. Fenerbahçe’nin bir tane var, o da alacaklı olduğumuz bir dava. Bol keseden atmak çok kolay. Doğru söyleyenin doğru söylediğini ispat etmesi gerekiyor. Bir tane iyi bir şey olmadı mı altı senede, bir tane.

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak istiyoruz: Biz kulübümüzü, Türkiye’nin en güçlü kulübü yapmak istiyoruz. Bunun için yapılandırmadan çıkmamız gerekiyor. Nasıl çıkarız? Halka arz ile, stadyum isim hakkı seneye bitiyor. Burada da Ülker ailesine teşekkür ediyoruz. Ferit Şahenk, Murat Ülker gibi Fenerbahçe siyasetinin üstünde insanlar. 90 milyonluk anlaşmayı bir senede kırdırdılar. Biz de kırdırabiliriz bankalara vermek için.

Bazı gayrimenkullerin değeri yok: Gayrimenkullerimiz var. Bazı gayrimenkullerimizin hiç değeri yok! Gayrimenkuller kağıtta değer ama gerçek hayatta ödemen gereken borçlar, maaşlar vs. Dolayısıyla zaten finans ile mali durumla pek ilgileri yok. İlgileri olsa kulübü bu hale getirmezlerdi.

Kulüplerin isteği net: Büyükekşi gitsin, çok adaylı seçim yapılsınKulüplerin isteği net: Büyükekşi gitsin, çok adaylı seçim yapılsın

Şampiyonluklarımız çalındı: Bol keseden atmak çok kolay da gerçekleştirmek kolay değil. Bir tane şampiyonluk olsa bunların hiçbirini söyleyemezdi. Şampiyonluklarımız da çalındı, bu sene de çalındı. Bu kadar korunan kulübe karşı biz yarışmaya çalışıyoruz! Adaylığımın bir diğer nedeni, bu yapıyla mücadelemizi devam ettirmek. Taşlar yerinden oynamaya başladı.

Mehmet Büyükekşi’yi ibra etmeyi düşünmüyoruz: TFF’nin seçiminde tutumumuz ne olacak? Bir senede yaşanan skandallar, belki başka ülkelerin tarihinde yaşanmamıştır. O kadar çok mutsuz kulüpler var ki, imza vermeyenler de mutsuz. Mehmet Büyükekşi ‘Aday olmayacağım’ dedi, sizce aday olmayacak mı? Seçimlerde karşı olacağımız net. Son dönemde yaşadıklarımızı görüyorsunuz. İbra etmeyi de düşünmüyoruz. Bu sistematik bir sorun. Bu sistemi çürütmemiz lazım. Bir MHK’nin, bir hakeme düdük astırmak değil. Sistemin düdük asması lazım. Biz fitili yaktık.

Adaylığımın üç nedeni: Birinci şey eski zihniyetin geri gelmemesi, ikinci şey yapıyla mücadeleye devam etmek. Üçüncü şey başladığımız şeyleri bitirmek. Adaylığımın üç nedeni var.

Aziz Yıldırım geçmişte de boş vaatlerde bulundu: (Mourinho’nun ücretinin yarısını Aziz Yıldırım’dan isteyecek misiniz? sorusu üzerine) Verirse ne ala! Vereceğini hiç sanmıyorum. Geçmişte de böyle boş vaatlerde bulundu.

Transferde şu an vereceğim isim yok: Şu an transferde verebileceğim isim yok. Neden yok? Çünkü isimler var. Biz her mevki için beş futbolcu belirliyoruz. Ayın 10’undan itibaren seçildiğimiz takdirde bu isimlere tekliflere başlayacağız. Biz bütün cephaneliği hocaya harcamadık. Bu kadronun üzerine 3-4 takviye yapacağız. İşin öteki tarafı da eldeki oyuncuları tutmak. Çok değerli oyuncularımızı değerli kulüpler istiyor. Astronomik bir teklif gelmediği sürece satmayı düşünmüyoruz.

Aziz Yıldırım, Halk Tv’de sert sözlerle Ali Koç’a yüklendi.

Aziz Yıldırım: Ali Koç lider değil

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Halk TV’de sabah programına katıldı. Yıldırım’ın açıklamaları özetle şöyle…

Yönetim korktu: Dört yıl benim başkanlık sürecimde, altı yıllık Ali Koç’un başkanlık döneminde şampiyon olamadık. Bunun vermiş olduğu bir mutsuzluk var. Trabzonspor maçının ardından Fenerbahçe yönetimi, 2 Nisan’da kongre üyelerini stada çağırdı ligden çekilme karar için ancak yapmadı. Yönetim korktu, bir sonraki sene yöneticeler ceza görecekti. Onlar sırf başkan veya yönetici olma şanslarını kaybederler diye kararı kongre vermiş gibi yapıp ligden çekilmediler.

Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelme nedeni benim: Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelmesinin nedeni ben ve arkadaşlarım. Ben Mourinho ile Roma’da görüştüm ve orada Jose Mourinho’ya ‘Fenerbahçe’nin size ihtiyacı var, sizin de Fenerbahçe’ye ihtiyacınız var’ dedim. Daha sonra Mahmut Uslu ve Önder Fırat Porto’ya gitti ve biz 15 milyon euro’ya anlaştık. Bizim bir riskimiz vardi biz seçilirsek gelecekti. Ali Bey’in yönetimi de araya girmiş. Ben Jose Mourinho’yu açıklamasam İsmail Kartal ile devam edeceklerdi.
Ali Koç’un aday olmaması gerek: (Aziz Yıldırım Başkan olursa Fenerbahçe’yi şampiyon yaparlar mı? sorusu üzerine)Bu liderlik meselesi. Biz başkanlık döneminde mahkemeler nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübüyle ilgilenemedik ama şimdi kafamızda sadece Fenerbahçe var. Bu yıl şampiyon yapacağım eğer yapamazsam, sezon sonu kongreye gideceğim. Ali Koç Fenerbahçe’yi bu kadar çok seviyorsa aday olmaması gerek. Bizi şampiyon yapmayan kim bunu açıklaması gerek. Sen ligden çekilmek için o kadar insanı kongreye topluyorsun ama kararını değiştiriyorsun.

Jose Mourinho, Aziz Yıldırım'ı taca çıkardıJose Mourinho, Aziz Yıldırım’ı taca çıkardı

Ali Koç’un devam etmesini isteyen baronlar var: Ali Koç’un devam etmesini isteyen baronlar var! İçeriden değil, dışarıdan.
Listem uyumlu: Biz listemizi herkesin birbiriyle uyum içerisinde çalışacağı bir liste yaptım. Buradaki herkes Fenerbahçe’nin çıkarları için çalışacak insanlar.

Fenerbahçe hep dışarıya konsantre: Fenerbahçe bu sene şampiyon olamadı çünkü hep dışarıya konsantre olduk. ‘Ben olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmazlar’ lafının üzerine herkes ne de olsa ‘Biz şampiyon olamayacağız’ mentalitesi oturmaya başladı. Maçta bazı hatalar oluyor onun ardından iyice hevesleri kaçıyor çocukların.

Herkes başkan olabilir ama: Ali Koç lider değil. Herkes başkan olabilir ama Ali Koç lider değil. Karar alıyorsun ligden çekileceğiz diye ama sonra cezalar nedeniyle karardan vazgeçtiler. Bunu öngörmesi gerekirdi.

Başkan adaylığı için kimseden onay almadım: Ben kimsenin adamı değilim. Ben Fenerbahçe’nin adamı ve adayıyım. Ben kimseden onay almadım. Ben 1998’de de kendim çıktım, şimde de kendim çıktım. Raydan çıkmış Fenerbahçe’yi raya oturtmak için aday oldum. Ben siyasetle hiç uğraşmadım. Ben Atatürkçü, Laik ve Cumhuriyetçiyim. Ben Recep Tayyip Erdoğan ile altı seneye yakındır hiç görüşmedim.
Çalışan bütün personeli göndermeyeceğiz: Çalışan bütün personeli göndermeyeceğiz. Bütün taraftarları çağıracağız ve bütün sorunları çözeceğiz. Kadınların da kulübün içerisinde daha çok yer almalılar. Bunun için çalışacağım.

Çatıya Atatürk olur mu?: (Ali Koç’un stadın çatısına Mustafa Kemal Atatürk yazdırma vaadinin sorulması üzerine) Çatıya Atatürk olur mu ya? Değerler bu kadar düşürülür mü? Ya öne koyacaksınız ya da hiç koymayacaksınız. Engelleri aşamıyorsa, çatıya koymayacak. Yıllar önce, bizlerden çok önce stadın üstünde Atatürk heykeli varmış. O zaman getirin, bizim stadımızdaki beton çıkıntıların üstüne Atatürk’ün Kocatepe’deki heykelini koyun, bitti. İlla uçakla, helikopterle geçen insanlar mı görecek? Vatandaş görmeyecek ki.

Ali Koç açıkladı, seçilirse stadın üstüne 'Atatürk' yazdıracakAli Koç açıkladı, seçilirse stadın üstüne ‘Atatürk’ yazdıracak

Onursal başkanlıkla işim olmaz: Benim onursal başkanlık gibi bir beklentim veya isteğim yok. Buna ihtiyacım da yok. Ben liderim, onursal başkanlıkla işim olmaz. Ben gerekirse Fenerbahçe’nin kapısında bekçi olurum.

Fenerbahçe’yi kurtarmaya geliyorum: Ben kavgaya gelmiyorum ben Fenerbahçe’yi kurtarmaya geliyorum. Tarih şampiyonları yazar, puanları yazmaz. Eğer ben seçilirsem Türkiye Kupası’na katılacağız. Fenerbahçe her yerde mücadele eder ve kazanır. Fenerbahçe’nin menfaatleri doğrultusunda hareket etmemiz lazım.

Şekip Mosturoğlu’na destek istedi: (Ali Koç’un ‘Ben kazanırsam Şekip Mosturoğlu ile çalışmam’ sözünün sorulması üzerine) Şekip Mosturoğlu üyelerin oyuyla seçilmiş bir kişi, sen ‘Çalışam’ diyemezsin. Herkesin Şekip Mosturoğlu’na bir vefa borcu var. Bu nedenle seçimlerde divanı yönetmesi için herkesin gelip Şekip Mosturoğlu’na oy vermesini istiyorum. Benim kabul edemediğim ‘Ben onunla çalışamam’ demesi.

Kazanırsam TFF değişecek: Ben kazanırsam Federasyon Başkanı’nı değiştireceğiz. Başkanlık için aday bir kişiyle görüştüm, ona ‘Yeni gelecek heyet de birilerinin hatrı için federasyon kurmayın’ dedim.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.