Fenerbahçe Livakovic’e imza attırdı, Altay Bayındır’ı uğurladı

Fenerbahçe Hırvat kaleci Dominik Livakovic'i  5 yıllığına renklerine bağladı. Oyuncu için ödenen bonservis bedeli de açıklandı. Manchester United'a imza atmak için İngiltere'ye giden Altay Bayındır'ı başkan Ali Koç yolcu etti.

Spor 26 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Livakovic Fenerbahçe'de Dinamo Zagrep'te olduğu gibi 40 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb’in kalecisi Dominik Livakovic’i resmen kadrosuna kattı. Kariyerine ülkesinin NK Zagreb kulübünde başlayan Hırvat file bekçisi, 8 sezon Dinamo Zagrep’in kalesini korudu. Zagreb ile altı lig, iki kupa şampiyonluğu yaşadı. Livakovic, Zagreb ile 288 maçta boy gösterdi. Bu maçlarda kalesinde 229 gol gören kaleci, 135 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Son Dünya Kupası’nda Hırvatistan’ın yarı finale yükselmesinde büyük payı olan kaleci, kendisini 5 yıl Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe, Dominik Livakovic için Dinamo Zagrep’e 6 milyon 650 bin bonservis bedeli ödeyecek Ayrıca 950 bin euro’luk bonus maddesi de bulunuyor.

Yılan hikayesine dönen kaleci transferi mutlu sonla bitti: Dominik Livakovic Fenerbahçe'deYılan hikayesine dönen kaleci transferi mutlu sonla bitti: Dominik Livakovic Fenerbahçe’de

Selahattin Baki: Sözünü tuttu

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli yönetici Selehattin Baki, “Dominik Livakovic, 15 gün önce bize bir söz verdi; Kulüpten çıkabilirsem Fenerbahçe’ye geleceğim dedi. Ve sözünü tuttu. Teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Hoşgeldin Livakovic” dedi. Fenerbahçe yöneticisi, “Milli gururlarımızdan Altay’ımızı dünya devine uğurladık. Aynı gün, Fenerbahçe’ye yakışan bir CV’ye sahip olan bir kaleciyi getirdi” diye konuştu.

Fenerbahçe'nin 7. harikası.... Konferans kapıları sonuna kadar açıldıFenerbahçe’nin 7. harikası…. Konferans kapıları sonuna kadar açıldı

Livakovic: Volkan Demirel’in derbilerini izledim

Livakovic ise şunları söyledi: “Harika duygular içerisindeyim. Haydi Fenerbahçe. Volkan Demirel’in derbi maçlarının özetlerini izledim. Fenerbahçe’ye gelmemde beni ikna eden şey bu yoldu. Büyük maçları seviyorum. Baskı altında performansımı artırıyor.”

Altay Bayındır, Twente karşılaşmasında Fenerbahçe taraftarlarına veda etmişti.

Altay Bayındır’ı başkan Ali Koç uğurladı

Milli kaleci Altay Bayındır, 4 yıllık Fenerbahçe serüvenine noktayı koyarak Manchester United’a imza atmak için İngiltere’ye gitti. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen Altay Bayındır’ı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç uğurladı. İkili uzun süre sohbet ederken Altay Bayındır, Ali Koç alandan ayrılırken kapıya kadar eşlik etti. Özel uçakla İngiltere’ye giden milli kalecinin, rutin sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.