Fenerbahçe’de Ali Koç ve yönetimden Samandıra’ya ziyaret

Nordsjaelland karşısında alınan 6-1’lik ağır yenilginin ardından Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçeli oyuncularla toplantı yaptı.

Spor 2 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de yönetim, futbolcularla bir araya geldi.

Fenerbahçe, tarihinin en ağır yenilgilerinden birini Danimarka’da aldı. Sarı-lacivertliler Konferans Ligi H Grubu 5. hafta maçında Nordsjeallend’e 6-1 yenildi ve grup liderliğini kaptırdı. Son haftaya 3. sırada girecek olan ve 14 Aralık’taki Spartak Trnava maçına mutlak galibiyet alması gerekerek çıkacak Fenerbahçe’de ağır yenilginin ardından yönetim Samandıra’ya çıkarma yaptı.

Başkan Ali Koç Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçeli oyuncularla bir araya geldi. Kulüpten yapılan resmi açıklamada “Dün akşam alınan mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu ifade eden Başkanımız, takımın böyle bir maçın ardından büyük bir reaksiyon göstermesini beklediğini oyunculara iletti. Takım olarak birlikte kaybedilip, birlikte kazanıldığının altını çizen Başkanımız Ali Y. Koç, takımda yüksek kariyerli ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunu, onların önderliğinde yeniden bir galibiyet serisi yakalayan takım kimliğine bürüneceklerine inandığını söyledi” dendi.

Öte yandan 29 Ekim tarihinde oynanan Pendikspor maçından bu yana sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ve yokluğunda sarı-lacivertlilerin fazlasıyla zorlandığı Fred, antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Fenerbahçe’de Fred geri döndü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.