Fenerbahçe’de ayrılık: Bjelica’ya teşekkür edildi

EuroLeague'de mücadele edecek Türk takımlarından Fenerbahçe, deneyimli uzun forvet Nemanja Bjelica ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 13 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe Bjelica'ya veda etti.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve son olarak Zenit’le oynanan hazırlık karşılaşmasından 75-60 galip ayrılan Fenerbahçe’de ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz sezonun başında NBA’den dönen ve Fenerbahçe’ye 2 seneliğine imza atan Nemanja Bjelica’nın sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada “Fenerbahçe Beko’nun 2022-23 sezonu kadrosunda yer alan, daha önceki yıllarda da 2013-2015 sezonları arasında formamızı giyen sporcumuz Nemanja Bjelica ile yollarımız ayrılmıştır” sözlerine yer verildi.

Bjelica Fenerbahçe’yle 2014-15 sezonunda EuroLeague dörtlü final heyecanı yaşamıştı. Sırp yıldız geçen sezonun büyük kısmını sakatlıklar dolayısıyla kaçırmıştı. Bu sezon Nate Sestina, Sertaç Şanlı, Giorgos Papagiannis gibi isimlerin transfer edilmesinin ardından Bjelica’nın rotasyondaki yeri soru işaretiydi. Bjelica Fenerbahçe ayrılığından sonra bir başka EuroLeauge takımı Kızılyıldız’la anlaştı. Oyuncu böylece gençliğinde forma giydiği takıma döndü.

Fenerbahçe yeni formalarıyla Zenit’i yendiFenerbahçe yeni formalarıyla Zenit’i yendi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.