Fenerbahçe’de bir sakatlık daha: Tarık Biberovic

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Tarık Biberovic’in Maccabi Tel-Aviv maçında kafasına aldığı darbe sonucu kafa travması geçirdiğini, sarsıntı protokolüne girdiğini ve bu süreçte forma giyemeyeceğini açıkladı.

Spor 18 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de Tarık da sakatlığı bulunan oyuncular kervanına katıldı.

Bu sezon sakatlıklardan en fazla başı ağrıyan takımlardan biri olan Fenerbahçe’ye bir kötü haber de Maccabi maçının özellikle ilk yarısına damga vuran Tarık Biberovic’ten gelen. Tarık’la alakalı yapılan sakatlık açıklamasında “Oyuncumuz Tarık Biberovic, 16 Kasım Perşembe günü (dün) oynanan Maccabi Playtika maçında kafa travması geçirmiştir. Yapılan kontrollerin ardından sporcumuzun travma protokolü başlatılmıştır. Oyuncumuz bu süre zarfında forma giyemeyecektir.” denildi.

Fenerbahçe’de Tarık dışında Metecan Birsen, Sertaç Şanlı, Dyshawn Pierre, Nick Calathes, Marko Guduric gibi isimler sakatlıkları nedeniyle geride bıraktığımız çift maç haftasında forma giyemediler. Geçen yaz kadroya dahil edilen Raul Neto Dünya Kupası’nda uzun süreli sakatlık geçirmiş, transfer edilip Wolves BC’ye kiralanan Arturs Zagars da dizinden sakatlanarak sezonu kapamıştı.

Çift maç haftası 2’de 0’la bittiÇift maç haftası 2’de 0’la bitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.