Fenerbahçe’de kabus sürüyor! Bu kez orta saha çöktü

Son olarak ligde Sivasspor’u ligde 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, İsmail Yüksek’ten gelen sakatlık haberiyle sarsıldı. Sarı-lacivertliler bu akşam Türkiye Kupası’nda yine Sivasspor’a konuk olacak.

Spor 3 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in sakatlığıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Fenerbahçe, bu sezon sakatlıklardan çok çekti. Kaleci Altay Bayındır’dan en uçtaki Valencia ve Batshuayi’ye kadar sakatlanmayan kalmadı. Sarı lacivertlilere bu kez kötü haber orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’ten geldi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şöyle denildi: “Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan İsmail Yüksek’in D.G. Sivasspor ile oynanan karşılaşma sonrası ortaya çıkan ağrı şikayetleri üzerine Acıbadem Altunizade Hastanesinde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Kalça kas grubunda yırtık ve kanama alanı izlenen oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır.”

Daum’dan şampiyonluk tahminiDaum’dan şampiyonluk tahmini

Arao cezalı, orta sahada sorun

Willian Arao, Sivasspor maçında gördüğü sarı kart sonrası Giresunspor maçında cezalı duruma düşmüştü. Dolayısıyla savunma önü için İsmail, büyük önem teşkil ediyordu. Bu sezon toplam 26 maçta forma giyip 1 gol 1 de asist kaydeden oyuncunun tedavisine başlandı. Orta saha oyuncularından İrfan Can Kahveci’nin kırmızı kart nedeniyle cezası bulunuyor. Orta saha için bir başka alternatif olan Miha Zajc ise sakatlığını atlatmış durumda.

Beşiktaş, TFF'nin deprem kararı için UEFA'ya giderse ne olur?Beşiktaş, TFF’nin deprem kararı için UEFA’ya giderse ne olur?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.