Fenerbahçe’de kombine fiyatları açıklandı: En ucuzu 3 bin 250 TL

Fenerbahçe’nin kombine bilet fiyatlarında izleyeceği tarife merak ediliyordu. Sarı-lacivertliler bilet satış tarihlerini ve yeni fiyat tarifesini duyurdu.

Spor 22 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe kombine bilet fiyatlarını açıkladı.

Fenerbahçe’de yeni sezon kombine biletleri satışa çıkıyor. Biletlerin yeni fiyat listesi uzun zamandır bekleniyordu ve bu merak dindi. Yeni dönem de en ucuz kombine öğrenci bileti olarak satılıyor ve fiyatı 3 bin 250 lira. En pahalı yer Fenerium Alt E Blok VIP ve fiyatı 150 bin TL.

En ucuz bilete yüzde 125 zam

Fenerbahçe’nin kombine bilet fiyatlarında uygulayacağı zam bir süre taraftarlar arasında tartışma konusu olmuştu. Hatta geçen hafta sonu gerçekleştirilen Mali Genel Kurul toplantısında konu hakkında konuşup endişesini yönetime ileten üyeler olmuştu. Söylentiler, yüzde 300’e varan zamların geleceği yönündeydi.

 

Ancak bu gerçekleşmedi. Yine de dudak uçuklatıcı derecede pahalı biletlerin olduğu kombine tarifesinde, en ucuz bilet olan öğrenci kombinesine gelen zam yaklaşık olarak yüzde 125. Geçtiğimiz sezon öğrenci kombinesi bin 475 TL’den satılmıştı. Bu sezon aynı biletin fiyatı 3 bin 250 TL. Ayrıca bu sezon seçenekler arasına yeni eklenen Fenerium Alt E Blok VIP seçeneğinin 150 bin TL ile en pahalı yer olması dikkat çekiyor.

Bu sezonun kombine fiyatları ekteki gibidir.

Sivil vatandaşlar için (öğrenci bileti alamayan) en ucuz seçenek kale arkası. Buranın fiyatı 6 bin 500 TL. Geçen sene için bu fiyat 2 bin 950 TL idi. Burada da yaklaşık olarak yüzde 125 oranında bir zam yapıldığı görülüyor. Özetle Fenerbahçe, kombine fiyatlarında çıkan söylentiler gibi yüzde 300’lük bir zam yapma yoluna gitmese de yüzde 75 ile yüzde 125 oranında bir zam söz konusu.

Geçen sezona ait kombinelerin fiyatları görseldeki gibi.

 

Kombine biletlerde yenileme süreci bugün başlayacak ve 2 Temmuz gününe dek sürecek. Genel satışlar 7 Temmuz-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak, öncelik hakkına sahip olan yüksek divan kurulu üyeleri, kongre üyeleri ve temsilci üyeler için satışlar 6 Temmuz’da satış başlayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.