Fenerbahçe’de sakatlanan Oosterwolde sezonu kapattı

Olympiakos'la oynanan maçta sakatlanan Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Dizinde menisküs yırtığı tespit edilen savunmacı sezonu kapattı.

Spor 12 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Oosterwolde dizinden ameliyat geçirecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda Olympiakos’a konuk olan Fenerbahçe’de Jayden Oosterwolde, ilk yarıda yaşadığı sakatlığın ardından sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kalmıştı. Yapılan tetkikler sonucu genç oyuncuda menisküs yırtığı tespit edildi ve böylelikle sezonun kalanında forma giyemeyeceği anlaşıldı.

Ameliyat edilecek

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada Oosterwolde için tedavi programı oluşturulduğu bildirildi. Sports Digitale’in haberine göre 22 yaşındaki futbolcunun ameliyatını kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ya da anlaşmalı hastane yapmayacak. Operasyon için ülkesine dönecek Oosterwolde, ameliyatını da Hollanda’da olacak.

İşte Fenerbahçe’nin yaptığı açıklama…

“Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında sakatlık yaşayan oyuncumuz Jayden Oosterwolde’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde menisküs yırtığı teşhisi konulan oyuncumuzun tedavi programı planlanmıştır.”

Yunan basını Olympiakos-Fenerbahçe maçını manşete taşıdı: Kazandık ama iş bitmediYunan basını Olympiakos-Fenerbahçe maçını manşete taşıdı: Kazandık ama iş bitmedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.