Yunan basını Olympiakos-Fenerbahçe maçını manşete taşıdı: Kazandık ama iş bitmedi

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Olympiakos'un 3-0'lık üstünlüğünü koruyamasa da Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği maç Yunan basınında da kendisine yer buldu. İşte Yunanistan'da atılan manşetler...

Spor 12 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Olympiakos'un Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği maç Yunanistan medyasında da geniş yer buldu.

Olympiakos ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği Konferans Ligi çeyrek final ilk maçı Yunanistan gazetelerinde de yer buldu. Kırmızı-beyazlıların 3-0’lık üstünlüğünü koruyamayıp 3-2 kazandığı maç genel olarak bu düzlemde ele alınırken İstanbul’daki rövanşın önümüzdeki hafta olduğu da hatırlatıldı.

Peloponnisos

Olympiakos kazandı ama iş tam olarak bitmedi;

Kırmızı-beyazlılar kazanarak turda avantajı eline geçirdi ancak yarı finale yükselmek için adımlar daha istikrarlı atılmalı.

Fos

Olympiakos – Fenerbahçe 3-2: İstanbul’a dev bir avantajla gitme şansı kaçırılsa da ilk adım atıldı;

Olympiakos maçta 67’nci dakikaya 3-0 önde girdi ancak Retsos’un gereksiz müdahalesiyle penaltı kazanan Fenerbahçe devamında skoru 3-2’ye getirip şansını İstanbul’daki çeyrek final rövanşına taşıdı.

Gavros

‘Kırmızı-Beyaz’ umutlar İstanbul’a taşındı

Olympiakos, İstanbul’a dev bir avantajla gidebileceği 3-0’lık skoru koruyamadı fakat 3-0’la her şey kazanılmayacaktı, 3-2’de de hiçbir şey kaybedilmedi.

Avgi

Olympiakos – Fenerbahçe 3-2: Kırmızı-beyazlılar kazandı

Olympiakos, önümüzdeki perşembe İstanbul’da oynanacak rövanş maçı öncesi küçük de olsa bir avantaj elde etti.

To Bhma

Olympiakos – Fenerbahçe 3-2: Efsanevi performans turda üstünlüğü getirdi;

Rüya gibi bir performans sergileyen Olympiakos, evinde Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek Konferans Ligi’nde yarı finale yükselme adına avantajı eline geçirdi.

Ta Nea

60 dakikalık göz dağı;

Fenerbahçe’ye karşı 3-0 öne geçip devamında güçlü avantajını koruyamayan Olympiakos, tur şansını İstanbul’daki maça bıraktı. Kırmızı-beyazlılar yine de yarı final biletini alacak kalite ve kadro derinliğine sahip olduğunu gösterdi.

Athlitiki

Olympiakos – Fenerbahçe 3-2: Oly kazandı ama rakibinin işini bitiremeyip turu İstanbul’a bıraktı

Maçı kazanan Olympiakos turda avantajı eline aldı fakat üç farkla öne geçen kırmızı-beyazlılar skoru koruyamayıp işi İstanbul’a bıraktı.

Fenerbahçe Pire'de ortadan çöktü: Akıllara Zajc-Krunic ikilisinin geçmişi geldiFenerbahçe Pire’de ortadan çöktü: Akıllara Zajc-Krunic ikilisinin geçmişi geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.