Fenerbahçe’de sponsorun adı değişiyor, kendisi değişmiyor

Fenerbahçe, 2023-24 sezonu formalarında göğüs sponsoru olarak AVIS markasının değil Otokoç firmasının logosunun yer alacağını açıkladı.

Spor 11 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de forma sponsorunun adı değişti, kendisi değişmedi.

Fenerbahçe, gelecek sezon futbol takımının giyeceği formalarda yer alacak sponsorları resmi olarak duyurdu. Duyuruya göre sarı-lacivertlilerin göğüs sponsoru değişiyor. 2018-19 sezoundan bu yana göğsünde araç kiralama şirketi AVIS markasının logosunu taşıyan sarı lacivertliler, Otokoç logosuna geçiş yapacak. İki şirketin de Başkan Ali Koç’un yönetim kurulunda bulunduğu Koç Holding’in bünyesinde bulunduğu biliniyor.

Acun Ilıcalı Britanya'da büyüyor: Hull City'den sonra ShelbourneAcun Ilıcalı Britanya’da büyüyor: Hull City’den sonra Shelbourne

Öte yandan Fenerbahçe’den yapılan açıklamaya göre “2009-2010 sezonundan bu yana forma sırt sponsorumuz olan ÜLKER, HALLEY markası ile 2023-24 sezonunda da formalarımızın sırtında yer alacaktır” denildi. Gelecek sezonki formaların sağ kolunda ise bir süre Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının isim sponsoru da olan Safiport yer alacak. Sol kolda 2021-22 sezonundan bu yana orada yer alan Nesine.com logosu yerini koruyacak. Şort sponsorları olaraksa Aygaz ve Pasha markalarıyla olan anlaşmalar devam edecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yapılan resmi açıklamaya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Anadolu Efes finale Fenerbahçe evine gittiAnadolu Efes finale Fenerbahçe evine gitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.