Fenerbahçe’deki ayrılık rüzgarında yeni perde: Yam Madar’a veda edildi

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'ndan bir ayrılık haberi daha geldi. Sarı-lacivertliler Calathes ve Sestina'nın ardından Yam Madar'la da yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor 18 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de Yam Madar'la yollar ayrıldı.

Sezonu Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonlukla noktalayan Fenerbahçe’de ayrılıklar peşpeşe açıklanıyor. Nick Calathes ve Nate Sestina’nın ardından sarı-lacivertlilerin vedalaştığı bir diğer isim Yam Madar oldu.

Sezona Dimitris Itoudis yönetiminde giren Fenerbahçe’de daha fazla forma şansı bulan Madar, Sarunas Jasikevicius’un göreve gelmesinin ardından rotasyondaki yerini kaybetmişti. İsrailli oyun kurucuya sarı-lacivertliler şu sözlerle veda etti:

“Fenerbahçe’nin 2023-24 sezonu kadrosunda yer alan sporcumuz Yam Madar ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi’ne verdiği katkılardan dolayı Yam Madar’a teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz”

Yam Madar bu sezon en çok Real Madrid’e karşı attığı son saniyede maç kazandıran basket ve Beşiktaş deplasmanında başına isabet eden yabancı maddeyle yaralanmasıyla akıllarda kaldı.

NBA'de şampiyon Boston CelticsNBA’de şampiyon Boston Celtics

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.