Fenerbahçe’den Galatasaray’a yanıt: Dördüncü kez ekran daveti

Fenerbahçe, basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Başkanvekili Erden Timur ve İkinci Başkan Metin Öztürk'ün söylediklerine resmi siteden yanıt verdi ve televizyona çıkmaya davet etti.

Spor 13 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, Galatasaray'a yine ekran çağrısı yaptı.

Galatasaray perşembe akşamı Sivasspor’la 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar maçta üç pozisyonda penaltılarının verilmediğini savundular. Karşılaşma sonrası Başkanvekili Erden Timur’un bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Söz konusu toplantıya kısa bir süre kala Başkan Dursun Özbek ve İkinci Başkan Metin Öztürk’ün de toplantıda Timur’la beraber yer alacağı belirtildi. Başkan Özbek, hem Sivasspor maçında hakem kararlarını eleştiren hem de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Habertürk ekranlarında “Ben olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmazlar” sözlerini eleştiren açıklamalar yaptı. Sosyal medyada algı oyunları yapıldığını ifade eden Özbek ve Timur söz konusu basın toplantısının son uyarı olduğunu da vurguladılar.

O kadar soğuk yoktu ama Galatasaray yine de buz kesti!O kadar soğuk yoktu ama Galatasaray yine de buz kesti!

Fenerbahçe de bir buçuk saatten uzun süren basın toplantısında sarı-lacivertli kulüp ve kulübün başkanı hakkında gelen yorumlara karşılık verdi. Resmi siteden yapılan açıklamada “Toplantı boyunca ilk cümleden son cümleye dek neredeyse her söylemlerinde gerçekleri çarpıtan, konuları saptıran, kendilerini akıllı ve tüm kamuoyunu konulardan bihaber zanneden bu yaklaşıma daha önce defalarca kez şahit olduk. Bu vesileyle samimi olduklarını görmek ve tüm kamuoyuna da bunu göstermelerine fırsat vermek adına kendilerine uzun süredir pek çok kez yaptığımız çağrımızı yineliyoruz: Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tüm hakem kararlarını, sadece bu sezonla sınırlamadan geride kalan dönemleri de kapsayacak şekilde, istedikleri kanalda, istedikleri gazetecilerin istedikleri sorularıyla tüm ülkemizin gözü önünde konuşmaya dördüncü kez davet ediyor; kendilerini teraziye bekliyoruz.” dendi. Açıklamanın tamamına link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ali Koç daha önce de Dursun Özbek’le ekrana çıkma çağrısı yapmıştı. Hatta bu çağrıya bir toplantıda Metin Öztürk’ün “Dursun Özbek’in hitabeti güçlü değil sizinle canlı yayına çıkamaz” diyerek cevap verdiğini söyleyen Koç farklı bir polemik konusu yaratmıştı.

Dursun Özbek hem TFF'yi hem Ali Koç'u hedef aldıDursun Özbek hem TFF’yi hem Ali Koç’u hedef aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.