Fenerbahçe’ye Belgrad yaramadı, bu kez farklı mağlubiyet

EuroLeague'in 8. maç haftasında Kızılyıldız deplasmanına çıkan Fenerbahçe, karşılaşmayı 87-56'lık skorla kaybetti. Sarı-lacivertliler geçen hafta da Partizan deplasmanında mağlup olmuştu.

Spor 15 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe bu sezon Belgrad'daki ikinci maçını da kaybetti.

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta son topta kaybettiği Partizan maçının ardından EuroLeague macerasına yine Belgrad’da bu kez Kızılyıldız’a karşı devam etti. Maça özellikle hücumda istediği gibi başlayamayan takım Yago Dos Santos’un üçlüklerine engel olamayınca ilk çeyreği 25-16 geride kapadı. İkinci çeyrekte dış şut isabetleri Milos Teodosic’le devam ederken Fenerbahçe de top kayıplarını sürdürdü ve devre sonunda fark 45-26’yla 19’a kadar çıktı.

İkinci yarının başında rakibine direnç gösteren ve iyi savunma yapan Fenerbahçe, bir ara farkı 13 sayıya kadar çekti. Ancak Teodosic oyuna dahil olduktan sonra yine ağırlık koydu ve karşılaşmada momentumu değiştirdi. Kızılyıldız son çeyreğe 60-40 önde girdi. Son çeyrekte konsantrasyonu iyice dağılan sarı-lacivertliler farkın açılmasına engel olamadı. Karşılaşma 87-56 bitti. Sırp ekibinde Milos Teodosic 18, Joel Bolomboy 14, Nemanja Nedovic 12 sayı attı. Fenerbahçe’de Nigel Hayes Davis 12 sayı attı.

Fenerbahçe 8. maçında 3. kez kaybederken Sırp ekibi 3. kez kazandı. Fenerbahçe çift maç haftasının ikinci ayağına perşembe akşamı 22.05’te aynı şehirde Maccabi Tel-Aviv’le karşılaşacak. Kızılyıldız ise aynı akşam 22.15’te Olympiacos’a konuk olacak.

Shane Larkin böyle istedi, Anadolu Efes deplasmanda ilk kez kazandıShane Larkin böyle istedi, Anadolu Efes deplasmanda ilk kez kazandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.