Ertuğrul Doğan: Kimse bizi olayların önüne meze etmesin

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili olarak bordo-mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan da açıklama yaptı.

Spor 19 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ertuğrul Doğan'dan olaylı maçla alakalı açıklama geldi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla alakalı açıklamalar arka arkaya geldi. Önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıkladı, ardından kulübün 2 Nisan 2024 tarihinde olağanüstü genel kurula gidip ligden çekilme konusunu oylayacağını açıkladı.

Bunun üstüne Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da açıklama yaptı. Açıklamada “Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli şekilde takip etmektedir. Kulübümüz Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır. Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz” dendi.

Korkmaz kendini savundu

Bir dönem Fenerbahçe’de oynayan ve şimdilerde Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yapan isimlerden Egemen Korkmaz maç sonundaki olaylarda Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat’a arkadan saldırmıştı. Korkmaz o anlarla alakalı “Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil” diyerek kendini savundu.

Trabzonspor’dan paylaşım

Bu açıklamaların ardından Trabzonspor Kulübü resmi hesabından bir paylaşım geldi. Paylaşımda hakem Halil Umut Meler’in karşılaşmada verdiği kararlar eleştiriliyordu.

Fenerbahçe'den kritik hamle: Ligden çekilme gündemdeFenerbahçe’den kritik hamle: Ligden çekilme gündemde

Emin Özkurt 10Haber'e konuştu: Fenerbahçeli futbolcular ceza alacak mı?Emin Özkurt 10Haber’e konuştu: Fenerbahçeli futbolcular ceza alacak mı?

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar Karadeniz basınına böyle yansıdıTrabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar Karadeniz basınına böyle yansıdı

‘Utanç derbisi’ Fenerbahçe’nin‘Utanç derbisi’ Fenerbahçe’nin

Büyük rezalet: Trabzon'da taraftarlar sahaya inip Fenerbahçeli futbolculara saldırdıBüyük rezalet: Trabzon’da taraftarlar sahaya inip Fenerbahçeli futbolculara saldırdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.