Fenerbahçe’ye Emma Meesseman’dan kötü haber

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Belçikalı yıldız oyuncu Emma Meesseman'ın ayak bileğinde lateral bağ yaralanması tespit edildiğini açıkladı.

Spor 20 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Emma Meesseman sakatlık geçirdi.

Süper Lig’de yoluna kayıpsız devam eden EuroLeague’de çeyrek final aşamasında Avenida’yla karşı karşıya gelmeye hazırlanan Fenerbahçe’ye kötü haber geldi. Sarı-lacivertliler Belçikalı yıldız isim Emma Meesseman’ın ayak bileğinde lateral bağ yaralanması tespit edildiğini açıkladı. Sporcular genellikle bu sakatlıktan 3-4 hafta gibi bir süre içinde dönüş yapabiliyor. Ancak Meesseman’ın tedavi süreciyle alakalı kulüpten net bir açıklama gelmedi.

Fenerbahçe “Kaptanlarımızdan Emma Meesseman Beşiktaş BOA maçının son çeyreğinde bir sakatlık yaşamıştır. Yapılan tetkikler sonucunda oyuncumuzun ayak bileğinde lateral bağ yaralanması tespit edilmiş, tedavisine ivedilikle başlanmıştır” açıklaması yaptı.

Belçikalı geçen sezonki lig ve EuroLeague şampiyonluklarında büyük pay sahibi olmuştu. Geçen yaz milli takımla EuroBasket’i kazanan deneyimli isim turnuvanın en değerli oyuncusu olmuştu. Emma bu sezon da iyi performansına istikrarlı şekilde devam ediyordu.

Fenerbahçe EuroLeague kadınlar çeyrek final ilk maçında yarın 19.00’da Avenida’yı konuk edecek. İkinci maç 28 Şubat Çarşamba saat 22.30’da İspanya’da. Gerekmesi halinde üçüncü maça bir sonraki hafta İstanbul Metro Enerji Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Kanarya Meesseman yokluğunda ilk lig maçına 24 Şubat Cumartesi 15.00’te Antalya deplasmanında çıkacak.

Savunma da neymiş! All star'da '200' dönemiSavunma da neymiş! All star’da ‘200’ dönemi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.