Fenerbahçe’ye yeni sponsor

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nın şort ve konç sponsoru gayrimenkul şirketi arsaVev oldu. Fenerbahçe yöneticileri, bu sezon hefedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Spor 14 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
İmza töreni Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde yapıldı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile gayrimenkul şirketi arsaVev arasında şort ve konç sponsorluğu anlaşması imzalandı. İmza törenine Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş ile sponsor firma yönetim kurulu başkanı Bülent Öztürk ile genel müdür Cem Ergüven katıldı. Törende Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nın bazı oyuncuları ile teknik direktör Gökhan Bozkaya da hazır bulundu.

Burak Kızılhan, kadın futbolunun birleştirici gücün en önemli parçası olduğunu belirterek “Bu sporu daha da yükseltmek, desteklemek amacıyla arsaVev ile önemli iş birliğini yapmaktan çok mutluyuz. Bu anlaşma, sadece Fenerbahçe kadın futbolu için değil aynı zamanda Türk kadın futbolunun gelişimine katkı sağlayacak bir adım olarak da görülebilir. Daha fazla destekle sahada olmalarını sağlamak, toplumun her kesimine ilham olmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

Dusan Tadic ve Edin Dzeko'dan mesaj var!Dusan Tadic ve Edin Dzeko’dan mesaj var!

Mustafa Kemal Danabaş: 12 isimle kadromuzu güçlendirdik

Mustafa Kemal Danabaş da Fenerbahçe kadın futbol takımının marka değerini, 2021 yılında kurulduğu günden bu yana ileri taşımak için önemli anlaşmalar yaptıklarını belirterek şunları söyledi: “Sponsorlarımız Fenerbahçe’nin en önemli güçlerinden biridir. Bugün de kıymetli sponsorlar arasına arsaVev katılıyor. Anlaşma iki tarafa da hayırlı olsun.”

Kadın futbol takımının yeni yapılanmasıyla ilgili bilgiler veren Danabaş, 5’i A milli 8 yerlinin de aralarında bulunduğu toplam 12 isimle kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek, “Aramıza iki yeni isim daha katılacak kısa sürede. Sezona gol yemeden 6 golle hızlı giriş yaptık ve devam edecek inşallah. Kurulduğu ilk sezon 104 gol atarak rekor kıran takım geçen sezon final oynamaya başarısı göstermişti. Bu sene hedef her branşta olduğu gibi futbolda da şanlı Fenerbahçe bayrağını zirvede dalgalandırmaktır” diye konuştu.

Atatürk Stadı için Ali Koç'tan büyük özveri, Murat Ülker'den destekAtatürk Stadı için Ali Koç’tan büyük özveri, Murat Ülker’den destek

Kadın futbolunun ne kadar zaman sonra çok sevilecek noktaya geleceğine dair bir soruyu yanıtlayan Danabaş sözlerini şöyle bitirdi: “Ben kadın futbolunun tam profesyonelliğe geçmesinden sonra daha çok izlenip değer göreceğini inanıyorum. Yeterli tesisleşmenin kadın futboluna yukarı doğru ivme kazandıracağına inanıyorum. Yurt dışı transferlerinde, çok daha önemli isimlerin gelmesi için iyi şartlarda, iyi tesislerde futbol oynanması gerekiyor. Federasyon önümüzdeki birkaç yıl içinde profesyonelliğe geçmeyi planlıyor. Ne kadar erken geçerlerse o kadar iyi.”

Gökhan Bozkaya: Hedefimiz şampiyonluk

Kadın futbol takımının teknik direktörü Gökhan Bozkaya da hedefleriyle ilgili bir soruyu yanıtladı. Altyapı ve tesisleşmenin önemine değinen Bozkaya, “Fenerbahçe’nin bu noktada öncü olacağını düşünüyorum. Kısa vadede hedefimiz şampiyonluk. İnanıyorum ki sezon sonu şampiyonluğu hep beraber ulaşacağız.” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.