Fernando yine transfer oldu, yeni takımı Internacional

Geçmişte Galatasaray forması da giyen Fernando Reges, Brezilya Serie A ekiplerinden Internacional'e transfer oldu. Bir ay içince ikinci kez transfer olan sambacı yeni takımıyla iki yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 22 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Fernando, Galatasaray forması giydiği dönemde iki kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Brezilya’nın Internacional kulübü eski Galatasaraylı Fernando’yu kadrosuna kattı. Geçen ay futbolda başladığı Vila Nova’ya transfer olup Brezilya ikinci ligine dönen Fernando kariyerinin devamını Internacional’de sürdürecek.

36 yaşındaki futbolcu yeni kulübünde Enner Valencia’yla takım arkadaşı olacak. Sevilla’yla 167 maça çıkıp iki kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan sambacı kış transfer döneminde kişisel sebeplerini sebep göstererek İspanyol takımından ayrılıp Brezilya’ya dönmüştü.

Avrupa’da 16 sene kaldı, 18 kupa kazandı

2007’de Porto’ya transfer olarak Avrupa’ya adımını atan Fernando kıtada geçirdiği 16 yılda Manchester City, Galatasaray ve Sevilla formaları giydi. Üç UEFA Avrupa Ligi, dört Portekiz Ligi, iki Süper Lig ve bir Türkiye Kupası’nın da dahil olduğu toplam 18 şampiyonluk yaşadı.

Fenerbahçe'de efsaneler Atatürk'ün yanına: Eda Erdem için tarih 8 MartFenerbahçe’de efsaneler Atatürk’ün yanına: Eda Erdem için tarih 8 Mart

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.