Feyyaz Uçar yeni kanat transferini açıkladı

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar bonservisi Chelsea'de olan 19 yaşındaki kanat Angelo'nun transferi için anlaşma noktasına geldiklerini açıkladı.

Spor 19 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta bir transfer daha yakın.

Beşiktaş sezona gayet iyi başladı. Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 yenerek kupayı müzesine götüren Kartal ligde de ilk iki maçından altı puan çıkardı. Beşiktaş’ta transfer çalışmaları da sürüyor. Futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar konu hakkında bilgi verdi.

Kanat rotasyonunu derinleştirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Cher Ndour transferinde olduğu gibi kiralama formülüne gidiyor. Uçar “Angelo transferi yakın mı?” sorusunu ise “O konuda benim bir şey söylemem yanlış olur, ama büyük bir yol kat edildi o konuda” diyerek yanıtladı.

Uçar ayrıca “Bizde transfer bitemez çünkü vedalaşmak zorunda olduğumuz oyuncularımız var. Ki onlarla zamanlamayı doğru yaparsak ve karşılıklı vedalaşabilirsek transfere devam edeceğiz. Başkanımız Hasan Arat’ın direktifiyle ve Hüseyin Yücel’in çabalarıyla bu devam edecek. Ama öncelikli olarak kadromuzda biraz rahatlamamız, bazı arkadaşlarla vedalaşmamız lazım. Ondan sonra hep beraber göreceğiz neler oluyor Beşiktaş’ta” dedi.

19 yaşındaki Brezilyalı Santos altyapısından çıktıktan sonra Chelsea’ye transfer olmuştu. Angelo geçen sezonu Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg’da kiralık olarak geçirmiş ve toplam 25 maçta dört asist yapmıştı.

Beşiktaş kendi evinde prömiyeri dört dörtlük yaptıBeşiktaş kendi evinde prömiyeri dört dörtlük yaptı

Beşiktaş'ın muhteşem ikilisi boş geçmiyorBeşiktaş’ın muhteşem ikilisi boş geçmiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.