Filenin Sultanları şampiyonluk ünvanını korumak için sahada… Rakip Polonya

Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları Tayland'da Polonya ile yarı finale çıkmak için mücadele edecek. Brezilya ile Japonya ise rakiplerini yenerek son dört takım arasına kaldı.

Spor 21 Haziran 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Son şampiyon Türkiye'nin rakibi Polonya.

Voleybolda Tayland’da devam eden FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde (VNL) Çin’i 3-0 yenen Japonya ile Tayland’ı 3-0 mağlup eden Brezilya yarı final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Başkent Bangkok’taki Huamark Spor Salonu’nda oynanan çeyrek final maçında Çin’i 25-21, 25-21 ve 25-22’lik setlerle 3-0 yenen Japonya yarı finale ilk yükselen ekip oldu.

Günün ikinci çeyrek final maçında da Brezilya, Tayland’a 25-21, 25-20 ve 25-23’lük setlerle 3-0 üstünlük sağlayarak yarı final müsabakasında Japonya’nın rakibi oldu.

Türkiye’nin rakibi Polonya

Milletler Ligi’nin son şampiyonu Türkiye çeyrek finalde bugün saat 16.30’da Polonya ile karşılaşacak. Maç TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. A Milli Voleybol Takımı’nda sakatlıkları bulunan Zehra Güneş ile İlkin Aydın forma giyemeyecek. Türkiye-Polonya karşılaşmasının galibi İtalya – ABD maçının kazananı ile finale çıkmak için cumartesi günü sahaya çıkacak.

Bizim için ağlama Arjantin! Efeler'in boynu yine bükükBizim için ağlama Arjantin! Efeler’in boynu yine bükük

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.