Form geçici klas kalıcı: Tom Brady bildiğimiz gibi

Amerikan futbolunun efsane ismi Tom Brady, klasının kalıcı olduğunu ispatlayan görüntülerle takipçilerinin karşısına çıktı. Brady, hareket halindeki droneu düşürdüğü videosuyla büyük beğeni toplarken “Belki de emeklilikten dönmeliyim” dedi.

Spor 14 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Brady, klasından hiçbir şey kaybetmiyor, 300 milyon dolarlık yatın üstünde şovuna devam ediyor.

Tom Brady ve ünlü YouTube içerik üreticisi Jimmy Donaldson namı diğer Mr Beast, 300 milyon dolarlık yatta bir araya geldiler. Mr Beast, kanalı adına üreteceği içerik için Brady ile bir araya gelirken ikiliye efsane sporcunun çocukları da eşlik etti.

Leeds United da resmi olarak Amerikalılara satıldı: Küme düşen takıma 170 milyon!Leeds United da resmi olarak Amerikalılara satıldı: Küme düşen takıma 170 milyon!

Beast, efsane oyuncunun gönderdiği bazı topları yakalarken Brady’ye meydan okumayı da ihmal etmedi. Yayıncı, yatın üzerinden dolaşan ve daireler çizen droneu vurup vuramayacağını sordu. Brady topu eline aldı ve “Eğer bu droneu ilk seferde indirebilirsem emeklilikten dönmeyi düşünmeliyim” diyerek kendisine meydan okudu. Brady’nin kızı Vivian da babasına atışı kaçıracağını söyledi. Ancak topu dronea doğru gönderen Brady hedefe tam isabet ettirdi. Yatın üzerinde bu olağanüstü atış kutlandı.

Tom Brady, daha sonra jet skiden gezen Beast’in arkadaşına doğru gönderdiği topu da tam isabetle yerine ulaştırdı. Brady, 2000-2019 yılları arasında New England Patriots forması giydikten sonra 2020-2022 yılları arasında Tampa Bay Buccaneers’ta oynamıştı. Oyun kurucu pozisyonunda görev alan Brady, tam 7 Super Bowl kazanmış bu maçların 5’inde en değerli oyuncu olmuştu. NFL tarihinin en iyi oyuncusu olarak gösterilen 45 yaşındaki Brady’nin klasından herhangi bir şey kaybetmediği yayınlanan bu videolarla belli oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.