Gabriel Sara: Bu yıl bireysel hedefim gizli

Galatasaray'ın yeni transferi Gabriel Sara kulübün resmi YouTube hesabında soruları yanıtladı. Futbol dışı ilgi alanlarından bahseden Sara transferi öncesi Okan Buruk'la görüntülü görüşme gerçekleştirdiğini de açıkladı.

Spor 24 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Gabriel Sara soruları yanıtladı.

Galatasaray’ın Norwich City’den 18 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, sarı-kırmızılı kulübün resmi YouTube hesabındaki ‘Gala Quiz’ adlı programa katıldı. Kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Sara samimi açıklamalarda bulundu.

Bu yılki hedefleri sorulan Sara, “Bireysel hedefim gizli, onu açıklamayacağım. Takım olarak ise üst üste üçüncü kez şampiyon olmak istiyoruz” dedi. Futbol dışında astronomiyle ilgilendiğini söyleyen Sara telefonuna yüklediği uygulamayla birlikte Türkçe öğrenmeye başladığını da aktardı. Transfer sürecine ilişkin de açıklamalar yapan Brezilyalı oyuncu şöyle konuştu:

“Gelmeden önce Okan hocayla görüntülü konuştuk. Başkan ve başkan yardımcısıyla birlikte bana projeyi anlattılar . Benden beklenti yüksek. O beklentileri karşılamak istiyorum. İlk maçımda atmosfer inanılmazdı, önce ne yapacağımı bilemedim.. Daha fazlasını yaşamak istiyorum.”

Formasının arkasında ‘G.Sara’ yazması hatırlatılıp, “Önümüzdeki sezon sonuna bir Y harfi ekleyebiliriz” yorumu yapılan Sara bu öneriyi “Neden olmasın” diyerek karşıladı. Galatasaray’da oynayan Brezilyalılarla ilgili de konuşan Sara Taffarel, Jardel ve Felipe Melo’dan bahsederken Melo’ya karşı Brezilya’da top koşturduğunu da bahsedip eski Galatasaraylıyı övdü. İdolleri sorulan Sara, Zinedine Zidane’ın 2006 Dünya Kupası’nda ülkesi Brezilya’ya karşı oynadığı oyunun çocukken kendisini çok etkilediğini söyledi.

Galatasaray için tehlikeli gelişme: Köhn için bir kez daha tehditGalatasaray için tehlikeli gelişme: Köhn için bir kez daha tehdit

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.