Galatasaray, Beknaz Almazbekov’la yolları ayırdı

Galatasaray, altyapıda geleceğin yıldızları arasında gösterilen Kırgız futbolcu Beknaz Almazbekov ile sözleşme imzalamama kararı aldı.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Beknaz Almazbekov, hakkında çıkan 'Fenerbahçe'ye gidecek' iddiasını kesin bir dille yalanladı.

Yaz transfer döneminde Mauro Icardi, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Kerem Demirbay, Zaha, Hakim Ziyech, Ndombele, Davidson gibi önemli yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray’da iç transferde gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılılar, altyapısında bulunan 18 yaşındaki Kırgız sol kanat oyuncusu Beknaz Almazbekov’la sözleşme uzatmama kararı aldı.

Altyapıları açık açık anlattı: Torpilli antrenör olursa, futbolcu da olur!Altyapıları açık açık anlattı: Torpilli antrenör olursa, futbolcu da olur!

Kırgız Beknaz Almazbekov’ın Fenerbahçe’ye gideceği iddia edilmişti. 17 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından çıkan iddialara şu şekilde yanıt vermişti: “Haberleri soracaksınız yalan. Öyle bir şey yok. Birileri uydurmuş, öyle bir şey yok. Asla ve asla gitmem.”

Galatasaray altyapısında ne oluyor? Ortalığı karıştıran sözlerGalatasaray altyapısında ne oluyor? Ortalığı karıştıran sözler

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Almazbekov’un istatistikleri şöyle…

U19 Süper Lig: 33 maç, 12 gol, 4 asist

Rezerv Lig: 3 maç, 4 gol, 3 asist

UEFA Gençlik Ligi: 3 maç, 2 gol

Süper Lig U19 Play-Off: 2 maç

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.