Galatasaray gelecek sezon kombinelerini şimdiden tüketti

Süper Lig’de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray’a gelecek sezon için de iyi haberler geliyor. Sarı-kırmızılılarda gelecek sezon için genel satışa çıkan kombineler taraftarın yoğun ilgisi sonrası tükendi.

Spor 18 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Galatasaray taraftarından kombinelere atak.

Galatasaray, hem yaz hem kış transfer döneminde yaptığı flaş transferlerle taraftarını stada çekti. Alınan olumlu sonuçlar ilginin artarak devam etmesini sağladı. Bu ilgi, Galatasaray’ın iç sahadaki başarısını beraberinde getirirken takım, bitime dört hafta kala maç fazlasıyla en yakın rakibinin 8 puan önünde yer aldı.

Sarı-kırmızılılar için gelecek sezon adına da iyi haberler başladı. Galatasaray’da 18 Nisan’da başlayan kombine ile VIP koltuk satışlarında, 19 bin adet aşılarak kulüp tarihindeki en yüksek yenileme rakamı elde edilmişti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre dün başlayan genel satış sonrası tüm kombineler aynı gün tükendi. Galatasaray’dan şu açıklama yapıldı, “2023-2024 sezonu için genel satışa çıkan kombinelerimiz tükenmiştir. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz büyük Galatasaray taraftarı!”

Icardi Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyor! İstanbulspor engeli de aşıldıIcardi Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyor! İstanbulspor engeli de aşıldı

Özbek’ten şampiyonluk mesajı

Halihazırda devam eden sezonu lider götüren Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, UEFA Kupası’nın kazanıldığı 17 Mayıs 2000’in yıldönümünde yaptığı açıklamalarla şampiyonluk mesajı verdi. Özbek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmak, en çok Cumhuriyetin yüzü Galatasaray’a yakışacaktır. Takımımız şampiyon olmayı hak etti ve olacaktır.” sözlerini söyledi. Dursun Özbek, Galatasaray Adası’nın 10 Haziran’da hizmete gireceğini vurguladığı açıklamalarında Bankalar Birliği sözleşmesinden çıkmak istediklerini yineledi.

‘Tango’ya devam…‘Tango’ya devam…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.