Galatasaray için tehlikeli gelişme: Köhn için bir kez daha tehdit

Hannover 96, Derrick Köhn'ün ödenmeyen taksitleri için bir kez daha Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edeceğini açıklayarak kalan paranın ödenmesini istedi. Sarı kırmızılılara transfer yasağı gelebilir.

Spor 24 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Köhn, Galatasaray'ın 3-2 kaybettiği Young Boys maçında oynadı.

Hannover 96, Derrick Köhn’ün ödenmeye taksitleri konusunda Galatasaray’ı bir kez daha FIFA’ya gitmekle tehdit etti. Bild’in haberine göre; Galatasaray, Derrick Köhn için üzerinde anlaşmaya varılan 4 milyon euro’luk bonservisin 2.5 milyon euro’luk kısmını henüz ödemedi. Hannover 96 bunun üzerine Galatasaray’a bir uyarı daha yaptı.

Galatasaray, Köhn için kalan 2.5 milyon euro’luk borcu yeniden taksitlendirmek için Hannover ile uzlaşmaya çalıştı. Alman kulübü ise bu teklifi geri çevirdi ve FIFA’da Galatasaray’a karşı yasal bir işlem başlatmakla tehdit etti. Galatasaray’ın ödeme yapmaması durumunda sarı kırmızılılara transfer yasağı gelebileceği belirtiliyor. 25 yaşındaki Köhn, 18 kez Galatasaray forması giydi. Bir gol atarken iki asist yaptı.

Galatasaray'ın başı belada! Derrick Köhn transferi mahkemelik olduGalatasaray’ın başı belada! Derrick Köhn transferi mahkemelik oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.