Kerem Aktürkoğlu’nun trafik gerginliği

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu Türkiye Kupası'nda oynanan Karagümrük maçı sonrası trafikte bir taraftarla tartışma yaşadı.

Spor 1 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Kerem Aktürkoğlu trafikte bir tartışma yaşadı.

Galatasaray son iki hafta içi mesaisinde hayal kırıklığına uğradı. Önce Sparta Prag karşısında 4-1’lik mağlubiyetle elenen sarı-kırmızılılar ardından Karagümrük karşısında aldığı 2-0’lık yenilgi sonucu Türkiye Kupası’na da veda etti. Böylelikle Galatasaray’ın elinde ezeli rakibi Fenerbahçe’nin iki puan önünde lider olduğu Süper Lig hedefi kaldı.

Karşılaşmanın ardından evine doğru giden Galatasaray’ın kanat futbolcusu Kerem Aktürkoğlu trafikte bir başka sürücüyle tartışma yaşadı. Sürücü Kerem’e “Sen milli takım oyuncususun” derken Kerem de “Öyleyim öyleyim” diyerek hararetli bir şekilde cevap verdi. Tartışmanın Galatasaray’ın elendiği karşılaşmayla ilgili olmadığı bir trafik tartışması olduğu anlaşıldı.

Galatasaray A Takım Medya Sorumlusu Egehan Şengül, bu olayın ardından, “Sosyal medyada gördüğünüz fotoğraf; Kerem Aktürkoğlu’nun aracı yolda ilerlerken, trafikte başka bir araçtaki kişilerle yaşanan hadiseden ibarettir” şeklinde bir açıklama yaptı. Kerem bu sezon takımıyla beraber toplam 42 maçta forma giyip 14 gol ve 8 asistlik katkı sağlamıştı.

Kupada Karagümrük değil Galatasaray yanıyor!Kupada Karagümrük değil Galatasaray yanıyor!

‘Gümrük’ten geçemedi!‘Gümrük’ten geçemedi!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.