Galatasaray Kayseri deplasmanında: Zaha var, Zaniolo yok

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray yeni sezonu Kayserispor deplasmanında açacak. Sarı-kırmızılıların kadrosunda yeni transfer Wilfried Zaha yer alırken adı ayrılık dedikodularında geçen Nicolo Zaniolo yer almadı.

Spor 12 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Galatasaray'ın Kayseri kadrosu açıklandı.

Galatasaray, 2022-23 sezonunu şampiyon tamamladı ve tarihinde 23. kez bu başarıya ulaştı. Geçen yaz yaptığı flaş transferler, kaliteli kadroyu meydana getirdi ve Okan Buruk yönetimindeki ekip mutlu sona giden ekip oldu. Sarı-kırmızılılar benzer transferlerine bu yaz da devam etti. Sol beke Angelino gelirken orta sahaya Kerem Demirbay ve hücum bölgesine Wilfried Zaha gibi isimler alındı. Bu isimlerle beraber geçtiğimiz sezonun yıldızı Mauro Icardi’nin de bonservisi alındı.

Aynı hedefle yola çıkacak olan ve Şampiyonlar Ligi grupları için de mücadele eden Cim-Bom yeni sezon Kayseri deplasmanında başlayacak. Kayserispor’un ev sahipliğinde oynanacak mücadele 21.45’te başlayacak. İki takım daha önce 48 kez karşılaştı. Bu maçlardan 6’sını Kayseri kazanırken 16 maç berabere bitti, Galatasaray 26 kez güldü. Söz konusu karşılaşmalarda Galatasaray 95, Kayserispor 37 gol attı. İki takım arasındaki son maç Rams Park’ta oynandı, karşılaşma 6-0 Galatasaray galibiyetiyle sonuçlandı.

Rodrigo’nun Kadıköy konçertosu!Rodrigo’nun Kadıköy konçertosu!

Kadroda mesaj mı gizli?

Galatasaray’ın Kayseri maçı kadrosu dün akşam saatlerinde açıklandı. Kadroda Wilfried Zaha’nın yer alması dikkat çekti. Dikkat çeken bir diğer husus Nicolo Zaniolo’nun kadroda olmamasıydı. İtalyan yıldızın ismi son günlerde Zenit ve Aston Villa gibi takımlarla anılıyor.

İşte Galatasaray’ın Kayserispor maçı kadrosu: Fernando Muslera, Le Dubois, Angelino, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Halil Dervişoğlu, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Cedric Bakambu, Berk Balaban.

Dört büyüklerin mali durumu vahim! Borçları varlıklarının üç katıDört büyüklerin mali durumu vahim! Borçları varlıklarının üç katı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.