Galatasaray Puma’yla anlaştığını duyurdu, efsanelerini andı

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray yeni forma tedarikçisini duyurdu. 2011'den beri Nike'yle çalışan sarı-kırmızılılar gelecek sezondan itibaren Puma'nın ürettiği ürünlerle boy gösterecek.

Spor 26 Haziran 2024
Galatasaray, forma tedariki için Puma'yla anlaştı.

Galatasaray’da uzun zamandır dile getirilen anlaşma kamuoyuna duyuruldu. Uzun süredir futbol takımının forma ve ürün tedarik sponsorluğu için Nike’yle çalışan sarı-kırmızılılar Puma’yla yeni bir anlaşmaya imza atacağını açıkladı.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada “Türk sporunun en seçkin ve köklü kulübü Galatasaray Almanya merkezli dev spor giyim markası PUMA ile yeni bir anlaşmaya imza atıyor” dendi. Lansman töreninin 28 Haziran Cuma günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta yapılacağı açıklandı.

Cim-bom efsanelerini unutmadı

Galatasaray sosyal medya hesapları üstünden geçmişte kulübe hizmet veren iki isim onurlandırıldı. Sarı-kırmızılıların efsane teknik direktörü Jupp Derwall’in ölüm yıldönümü nedeniyle paylaşım yapıldı. Gönderide “Türk futbolunun seyrini değiştiren, Galatasarayımızın ve dünya futbolunun unutulmaz isimlerinden, eski teknik direktörümüz Jupp Derwall’i aramızdan ayrılışının 17. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Sarı-kırmızılılar aynı zamanda Felipe Melo’nun da doğum gününü kutladı.

41 yaşına basan Brezilyalı parçalı forma altında üç kez Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Yusuf Demir üç kayıp yılın ardından kendisini kanıtlama niyetindeYusuf Demir üç kayıp yılın ardından kendisini kanıtlama niyetinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.