Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Can Natan: Algılama sorunuyla karşı karşıyayız

Fenerbahçe-Hatayspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'ye Galatasaray cephesinden yanıt geldi. Yönetim Kurulu Üyesi Can Natan açıklamalarda bulundu.

Spor 25 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Natan'dan Baki'ye yanıt.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki demeç savaşları hız kesmeden sürüyor. Erden Timur’un milli arada A Spor’da yaptığı açıklamalar gündemi belirledi. Bu açıklamalara önce Ali Koç’tan basın aracılığıyla yanıt geldi ardından Fenerbahçe Spor Kulübü resmi kanallarından çeşitli ithamların araştırılması adına TFF’ye çağrıda bulundu. Son olarak Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki Hatayspor maçı sonrası Erden Timur’un iddiaları hakkında konuştu.

Fenerbahçe göz kamaştırıyor... Rekor kırıldıFenerbahçe göz kamaştırıyor… Rekor kırıldı

Baki’nin sözlerine yanıt gecikmedi. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Can Natan “Rakip yönetici üslubuyla yine şaşırtmadı. Sportif AŞ başkan vekilimize alzheimer diyerek kalitesini gösteren kişiye hak ettiği seviyede cevap vermek yerine bu seferlik yardımcı olup hafızasını tazeleyelim.” dedi. Natan sözlerine “Öncelikle açsın kulüplerinin eski başkan vekili olan federasyon başkanını bir bulsun. Bununla yetinmesin, ‘Ben Fenerbahçe’yi kurtarmak için buradayım.’ diyen federasyon başkanını bulsun.” diyerek devam etti.

Erden Timur’un açıklamalarını bir daha dinleme çağrısı yapan Natan “Oturup gerçekten konsantre olarak Erden Timur’un açıklamalarını bir daha dinlesin. Ya da yanındakiler kendisine yazılı versinler. Çünkü sanırım bir algılama sorunu ile karşı karşıyayız. Erden Timur ‘Hiçbir medya yöneticisini aramadım.’ dedi. Çünkü ‘Medya yöneticileri eliyle medya çalışanlarına baskı yapıyorlar. Bizim bunu çözmemiz lazım.’ dedi. Bunu bile medya yöneticisi olmayan bir program sunucusunu aramış şeklinde çarpıtıp, algı yaratmaya çalışıyorlar.” dedi.

Tartışma düelloya döndü: Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da TFF'ye başvuracakTartışma düelloya döndü: Fenerbahçe’den sonra Galatasaray da TFF’ye başvuracak

Natan, Baki’nin Galatasaray’da çalışan ve aynı zamanda Koç Holding’de çalışmasına rağmen kulübün sitesindeki künyesinde “bir holdingde” ibaresi olan çalışan hakkında yaptığı açıklamaya da yanıt verdi. Natan “Genç bir kadını dahi hedef gösterecek kadar gözünü hırs bürümüş bu zihniyet yarın öbür gün ‘Ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım.’ derse sakın şaşırmayın, nitekim başarı için her şey mübah zihniyeti hamurlarında var. İnsanın kelamı, aklının terazisidir. Peki biz kelamı böyle vasat bir akılla neyi konuşup, neyi tartışacağız? Teraziye bile hile katmaya çalışan bu zeka yoksunu zihniyet ile Türk futbolunu nereye taşıyacağız?” diye konuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.