Galatasaray’a gün doğabilir: Manchester’ın içi fena karıştı

Premier Lig'in iddialı olmak isteyen takımlarından Manchester United'da sular durulmuyor. Jadon Sancho'nun umursamaz tavırlarının soyunma odasındaki arkadaşları tarafından tepki çektiği belirtildi.

Spor 9 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Manchester United'da dertler bitmiyor.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki rakibi Manchester United, yeni sezona olaylı başladı. Son dönemin transfere en çok para harcayan ekibi olan Premier Lig takımı, tecavüz girişimi ve saldırı davasından aklanmasına rağmen kamuoyu tepkilerinden ötürü Mason Greenwood’u kiralık göndermişti. Son dönemde bir diğer sağ kanat Antony hakkında da eski sevgilisine şiddet gösterdiğine dair haberler ortaya atıldı. Ondan önce de Erik Ten Hag, Arsenal maçı ardından özellikle Jadon Sancho’nun yeterli eforu vermediğini açıkladı. Sancho bu açıklamalara sosyal medyadan tepki gösterdi.

Manchester United karıştı: Kadına şiddet, ölüm tehdidiManchester United karıştı: Kadına şiddet, ölüm tehdidi

United’ın sağ kanat oyuncularıyla yaşadığı bu sıkıntılar medyada büyük yankı uyandırdı. Antony’nin başının belada olması bir yana Sancho hakkında soyunma odasındaki diğer futbolcuların da oyuncunun bazı hareketlerinden rahatsız oldukları belirtildi. 2021 yazında Borussia Dortmund’dan 73 milyon sterlin karşılığında transfer edilen İngiliz oyuncu hakkında iddia ESPN’den geldi. Mark Ogden BBC’de katıldığı programda “Bazı takım arkadaşları onunla sorun yaşıyor. Soyunma odaları her zaman arkadaşça ortamlar olmaz ve bazı oyuncuların Sancho’dan çok da memnun olmadığını duydum. Eğer performansının ve adanmışlığının kendi seviyeleri altında olduğunu düşünürlerse bu zamanla daha büyük sorun olur” dedi.

Sancho’nun adı Suudi Arabistan Ligi ekipleriyle ve özellikle Steven Gerrard’ın başında olduğu El Ittifaq’la anıldı ancak bu transfer gerçekleşmedi. Suudi Arabistan’da transfer sezonu 7 Eylül tarihi itibarıyla kapandı. İngiliz kanat oyuncusunun teknik direktör Ten Hag’la arasının açılma sebeplerinden birinin, Hollandalı menajerin izni olmaksızın geçen sezon Sancho’nun mental anlamda sorunlar yaşadığını basına açıklaması olduğu da gelen bilgiler arasında.

Galatasaray’ın Devler Ligi kadrosu duyuruldu: Dikkat çeken üç eksikGalatasaray’ın Devler Ligi kadrosu duyuruldu: Dikkat çeken üç eksik

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.