Galatasaray’dan Ali Koç’a imalı paylaşım: Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar başaramayacak

Galatasaray sosyal medya hesapları günaydın paylaşımını A Milli Takım'ın zaferi üstünden yaptı. Paylaşımda Ali Koç'un açıklamalarına karşın imada bulunulması dikkat çekti.

Spor 19 Haziran 2024
Galatasaray'ın günaydın paylaşımı A Milli Takım üzerinden Ali Koç'a yönelik oldu.

Galatasaray sosyal medya hesapları her gün attığı ‘Günaydın’ paylaşımını bu kez A Milli Takım’ın Gürcistan zaferi üstünden yaptı. Paylaşımda ‘Günaydın Galatasaray Ailesi’ kalıbı yerine bu kez ‘Günaydın Türkiye!’ demeyi tercih eden Galatasaray Ali Koç’a da gönderme yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Türkiye ve Gürcistan arasında oynanacak maçtan önce sarı-lacivertlilerin bayramlaşma programında Dursun Özbek’e ‘patolojik vaka’, Okan Buruk’a ‘örgüt kırıntısı’ demişti. Ali Koç’un milli maçtan saatler önceki bu sözleri sosyal medyada çokça tepki çekmiş, Türkiye’nin kenetlendiği günde Süper Lig sezonu sona ermesine rağmen söylemlerin bu dozda sürmesi eleştirilmişti. Galatasaray’da resmi bir ağızdan Koç’a yanıt gelmedi ama sosyal medya hesabı imalı bir paylaşım yaptı.

Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar başaramayacak

Galatasaray’ın paylaşımında “Bugün güneş yine iyilerin üstüne doğacak! Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar başaramayacak, iyi insanlar yine kazanacak! Günaydın Türkiye!” sözleri kullanılırken fotoğraflarda da Arda Güler, Mert Müldür ve Kerem Aktürkoğlu tercih edildi.

Ali Koç Galatasaray'a yüklendi: Patolojik vaka başkanı ve örgüt kırıntısı hocası...Ali Koç Galatasaray’a yüklendi: Patolojik vaka başkanı ve örgüt kırıntısı hocası…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.