Galatasaray’dan Beyaz TV’ye ambargo

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre Beyaz TV kanalının kulübün gerçekleştireceği tüm organizasyonları girişleri yasaklandı.

Spor 6 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Galatasaray'dan Beyaz TV'ye yaptırım geldi.

Pazartesi akşamı Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar, başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere bazı futbolcular hakkında çeşitli iddialarda bulundu. Çakar, Aktürkoğlu’nun Zaha tarafından dövüldüğünü ancak milli futbolcunun bu konuda alışkanlık sahibi olduğunu belirtti. Çakar’ın bu sözlerine sosyal medyadan büyük tepki yağdı. Yorumcu daha sonra sosyal medyanın galeyanına gelip yanıldığını ifade etti ve özür diledi. Ancak Galatasaray Spor Kulübü, söz konusu ifadeleri yaptırımsız bırakmadı.

Kulüpten yapılan açıklamada Çakar ve Beyaz TV ile ilgili “Bahsi geçen şahıs, ilgili program yöneticisi ve Kanal yönetimiyle ilgili hukuki süreç başlatılmış, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdinde gerekli şikayetler yapılmıştır. Beyaz TV kanalının Galatasaray Spor Kulübü’nün gerçekleştireceği tüm organizasyonlara girişleri yasaklanmıştır.” sözleri yer aldı.

Ahmet Çakar bunun üzerine kişisel hesabından bir cevap yayınladı. Çakar “Sayın Dursun Özbek .Fatih Altaylı nın “Dursun Özbek gazetecilere para aktarıyor” açıklamasına da ZORUNLU AÇIKLAMA yaptınız mı acaba?” diyerek Galatasaray yönetimini hedef aldı.

Çakar ayrıca Atilla Türker’in Ajansspor’da yazdığı ve Taylan Antalyalı transferi sürecinde usulsüzlük yapıldığıyla alakalı bilgiler içeren yazıyı da işaret ederek Galatasaray Spor Kulübü’ne yanıt verdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.