Galatasaraylılar mutluluğu eski aşklarında buldu

Süpar Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, futbolcular Mauro Icardi ve Lucas Torreira özel hayatlarında mutlu günler yaşıyor. Üç isim de ayrıldıkları partnerleriye barıştı.

Spor 11 Ekim 2024
Bir dönem ayrı olan Mauro Icardi-Wanda Nara, Okan-Nihan Buruk ve Lucas Torreira-Devrim Özkan çifti tekrar beraberler.

Yeni sezona Süper Kupa’da 5-0’lik Beşiktaş yenilgisiyle giren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nden elenmesiyle eleştiri sesleri yükselmeye başladı. Ancak Süper Lig’de alınan üst üste galibiyetlerle sarı kırmızılılar moral buldu. Sekiz maçta yedi galibiyet ve bir beraberlik alan Cim Bom milli araya 22 puanla lider olarak girdi.

Sportif açıdan başarılar gelirken Galatasaray’ın üç önemli ismi teknik direktör Okan Buruk, golcü Mauro Icardi ve orta sahanın kilit ismi Lucas Torreira sadece sahadaki performanslarıyla değil özel hayatlarıyla da gündemde. Ayrılık acısı yaşayan bu üçlü aşkı tekrar buldu.

Lucas Torreira ile Devrim Özkan sosyal medyadan sık sık beraber pozlarını paylaşıyor.

Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira, bu yılın başında aktris Devrim Özkan ile yollarını ayırmıştı. Özkan ile Torreira, birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bırakıp birlikte olan fotoğrafları da silmişti. Ayrılık sonrası Devrim Özkan, Lucas Torreira için “O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı… Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız” demişti. Ağustos ayının sonunda çiftten güzel haberi geldi. Sosyal medya üzerinden yeniden birbirlerini takip eden ikili şu anda beraberler. Devrim Özkan, Lucas Torreira’nın maçlarını stadyumdan takip ediyor.

Mauro Icardi, Wanda Nara’nın yatak görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

Yaptıklarıyla sadece Türkiye’nin değil dünyanın da önemli magazin figürlerinden olan Mauro Icardi ile Wanda Nara geçen hafta içinde tekrar magazin haberlerine konu oldu. Boşanma davası açan Wanda Nara ile Arjantinli futbolcu tekrar biraraya geldi. Icardi, Alanyaspor maçının ardından Arjantin’e giderek sosyal medya üzerinden tekrar birlikte olduklarını duyurdu. Oyuncu, Wanda Nara’nın yatakta bulunduğu bir fotoğrafı paylaştı.

Okan Buruk, restoran çıkışı eski eşi Nihal Buruk’la ilgili soruya yanıt verdi.

Galatasaray’da eski aşkına dönen bir başka isimse teknik direktör Okan Buruk oldu. Sarı kırmızılıların hocası, geçtiğimiz Ocak ayında 17 yıllık eşi Nihan Akkuş’la boşanmıştı. Buruk’un adı daha sonra şarkıcı Hadise ile anılmıştı. Resmi olarak ayrılan ikili geçtiğimiz gün oğulları Ali Yiğit Buruk ile birlikte bir restorandan çıkarken görüntülendi. Okan Buruk ile Nihan Akkuş, “Barıştınız mı? Yeniden bir birliktelik olacak mı? Tekrar evleneceğiniz söyleniyor. Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna “Biz her zaman beraberiz. Her zaman birlikteyiz” yanıtını verdi.

Wanda Nara'nın ses kayıtları sızdırıldı: DayanamıyorumWanda Nara’nın ses kayıtları sızdırıldı: Dayanamıyorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.