Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş istifa etti

1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Kulübünde başkan Niyazi Akdaş, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ankara ekibi olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Spor 13 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Niyazi Akdaş'ın istifasından sonra Gençlerbirliği olağanüstü kurultay yapacak.

TFF 1. Lig’in büyük bölümünü son sırada geçiren, küme düşmekten son anda kurtulan Gençlerbirliği’nde sular durulmuyor. Al karaların başkanı Niyazi Akdaş, görevi bıraktığını açıkladı. Akdaş, yaptığı yazılı açıklamada, iki sezondur zor şartlarda yönetim kurulu başkanlığını elinden geldiği kadar çabalayarak sürdürmeye çalıştığını belirtti.

Fenerbahçe Arda Güler'in satışını telaffuz etti...Fenerbahçe Arda Güler’in satışını telaffuz etti…

Bu konuda kısmen başarılı olduğunu vurgulayan Akdaş, “Taraftarımıza söz verdiğim gibi, ‘bu takım düşer’ denmesine rağmen ligde tutmayı başardık. İlk yarı 7 puan alıp, ikinci yarı 31 puan toplayarak tarihte ligde kalan başka bir kulüp yoktur. Görev yaptığım süre zarfında hatalarımız tabii ki oldu ama bu zor şartlar altında hata yapmamak da mümkün değildi. Bugünden itibaren üzülerek bu onurlu görevime son verme kararı aldım” dedi.

Gençlerbirliği'nde paralı yönetici yoksa Niyazi Akdaş da yok!Gençlerbirliği’nde paralı yönetici yoksa Niyazi Akdaş da yok!

Gençlerbirliği, yönetim kurulunun acil toplanıp, Niyazi Akdaş’ın istifasının değerlendirildiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Kulüp menfaat ve geleceğini düşünerek, yeni yönetim kurulu üyelerini belirlemek ve kulübümüze başkanlık yapacak yeni Gençlerbirliği gönüllülerinin de önünü açmak, kulübümüze hizmet ve katkı sunmak fırsatını yaratmak amacıyla ‘olağanüstü seçimli genel kurul’ kararı almış bulunmaktayız.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.