Getafe’nin Enes paylaşımı umut verdi

Geçtiğimiz sezonun sonunda Real Betis'le oynanan karşılaşmada çapraz bağı yırtılması yaşayan Enes Ünal, saha çalışmalarına başladı.

Spor 18 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Enes Ünal saha çalışmalarına döndü.

Milli Takım ve Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri forvet. Söz konusu bölgede Burak Yılmaz’ın emekliliği sonrası kalıcı çözüm üretmek elzem. Bu noktada Cenk Tosun’un sakatlığı sorun yaratırken, geçtiğimiz milli arada ön plana çıkan isim genç Bertuğ oldu. Pozisyon için bir numaralı aday, geçtiğimiz sezon kariyer yılını geçiren Enes Ünal ise şanssız bir sakatlık yaşamıştı.

Enes, Real Betis maçının 6. dakikasında dizinden sakatlandı. Yapılan kontroller sonrası oyuncunun çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Hal böyle olunca Enes’in uzun süre sahaladan uzak kalacağı açıklandı. LaLiga ekiplerinden Getafe’de forma giyen Enes hakkında umut verici gelişmeyi kulübü paylaştı. Getafe’den yapılan paylaşımla beraber Enes’in saha çalışmalarına döndüğü belirtildi.

Enes Ünal Villarreal’den Getafe’ye 2020’de transfer olmuş, takımıyla 104 maça çıkarken bu maçlarda 34 gol atıp 8 de asist yapmıştı. Enes’in sahalara dönüşü hem hedefi ligde kalmak olan takımı için hem de 2024 Avrupa Şampiyonası’nda yer almaya çalışan Milli Takım için büyük önem arz ediyor.

İspanya'da maaş kralı Real Madrid... Barcelona'da büyük düşüşİspanya’da maaş kralı Real Madrid… Barcelona’da büyük düşüş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.