Giresunspor şeytanın bacağını Sivasspor karşısında kırdı

Giresunspor 11 haftalık galibiyet hasretini Sivasspor karşısında bitirdi. Karadeniz ekibi 2023 yılında ilk 3 puanını aldı.

Spor 17 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Giresunspor, alt sıraları yakından ilgilendiren maçta 3 puanı almayı başardı.

Giresunspor, 11 maçtır kazanamayınca küme düşme bölgesine indi. 2023 yılında galibiyet sevinci yaşayamayan Karadeniz ekibi bu hasreti bitirmek için ligin alt sıralarında yer alan bir başka takım Sivasspor karşısına çıktı. Çotanak Spor Kompleksi’nde maç Giresunspor’un atakları ile başladı. 18. dakikada kornerden gelen top Campuzano kafayla ağlara göndererek Giresunspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ev sahibi takım kapandı, Sivasspor beraberliği kovalamaya başladı. Yiğidolar, rakibin savunmasını açmakta zorlandı. Bir türlü istenen pozisyonlara giremeyen Sivasspor sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Bu skorla 11 maçlık galibiyet hasretini bitiren Giresunspor puanını 27’ye çıkardı. Sivasspor ise 1 maç fazlasıyla 31 puanda kaldı.

Fenerbahçe yolun 'Sowe'u derken İrfan Can Kahveci'yle yarışa döndü, son saniyede kazandıFenerbahçe yolun ‘Sowe’u derken İrfan Can Kahveci’yle yarışa döndü, son saniyede kazandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.