Giuliani teşhisi koydu: Seviye…

Filenin Efeleri'nin başantrenörü Alberto Giuliani, Hırvatistan'daki Dörtlü Final için "Seviyemizi daha da artırmamız lazım. kolay olmayacak" dedi.

Spor 17 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Türkiye, Portekiz'i 3-1 yenerek grupta liderliği garantiledi.

A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Alberto Giuliani, Giuliani, CEV Avrupa Altın Ligi’ndeki performansları ve Dörtlü Final’deki hedefleriyle ilgili konuştu. CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu beşinci maçında konuk ettikleri Portekiz’i 3-1 yenerek Dörtlü Final’e katılmayı garantilediklerini belirten Giuliani, Hırvatistan’da düzenlenecek Dörtlü Final’de zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını söyledi.

Arslan Ekşi: Erkek voleybolunun seviyesi daha yüksekArslan Ekşi: Erkek voleybolunun seviyesi daha yüksek

İtalyan başantrenör şöyle konuştu: “”Seviyemizi daha da artırmamız lazım. Hırvatistan’daki Dörtlü Final kolay olmayacak. Orada Ukrayna, Hırvatistan ve Çekya olacak. Dediğim gibi pozitifim, daha iyi olacağına inanıyorum. Oyuncularla birlikte bunları yapabileceğimize inanıyoruz. Burada her gün çalışmam ekstra motivasyon sebebi çünkü ben işimi seviyorum. Bunlar benim için zaten yeterince motivasyon oluyor. Tabii ki daha sıkı çalışacağız, finale kalmak için elimizden geleni yapacağız. Bu seviyeyi yukarı çıkarabilmek için çalışacağız. Sadece şu an bunun için söz verebiliyorum.”

Efeler dörtlü finalde!Efeler dörtlü finalde!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.