‘Gol kraliçesi’nden Galatasaray’a taş: Fenerbahçe değerli olduğumu hissetiriyor

Kadın Futbol Süper Ligi'nde geçen sezon Galatasaray formasıyla gol kraliçesi olan Yağmur Uraz, bu sezon Fenerbahçe'yle başarılı performansını sürdürüyor.

Spor 5 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Yağmur Uraz, Fenerbahçe formasıyla eski takımı Galatasaray'a da gol attı.

Geçen sezon Galatasaray’da forma giyen ve attığı 23 golle gol kraliçesi olan Yağmur Uraz, sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe ile aynı başarıya ulaşmak istediğini söyledi. Ligdeki perfonmasından memnun olduğunu vurgulayan Yağmur Uraz,  “Ligdeki Beşiktaş maçında iki gol atarak gol kraliçeliğinde birinci sıraya ulaştım (14 gol). Hedefim Fenerbahçe formasıyla da gol kraliçesi olmak. Ama önceliğimiz şampiyon olup kupayı kaldırmak. Şu an takım olarak şampiyonluğa odaklandık” dedi.

Galatasaray’a taş, Fenerbahçe’ye övgü

Sezon başında Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili de konuşan Yağmur Uraz, şunları söyledi: “Transfer sürecimle ilgili Fenerbahçe yöneticisi Kemal Danabaş’a çok teşekkür ediyorum. İki gün gibi kısa bir süreçte sorunsuz ve çok seri olan bir transfer süreci geçirdim. Önceki yıllarda da beni istemişlerdi ancak bu seneye kısmetmiş. Burada oynamaktan gerçekten çok mutluyum. Oyuncu olduğumu ve değerli olduğumu bana hissettiriyorlar. Gerçekten çok büyük bir kulüpte oynuyorum.”

Galatasaray, Pendikspor’a karşı kendi tarihini baştan yazdıGalatasaray, Pendikspor’a karşı kendi tarihini baştan yazdı

Milli mesaj: Hedef gol yemeden altıda altı

A Milli Kadın Futbol Takımı’nın da golcülerinden olan Yağmur Uraz, Gürcistan ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek “Mersin halkının desteğiyle Uluslar C Ligi’ni 6’da 6 yaparak kapatmak istiyoruz. Sonraki süreçte ise yine planlı ve programlı şekilde hedefimiz doğrultusunda rakiplerimiz belli olunca adım adım çalışacağız. Adım adım ilerlemeyi istiyoruz. Şu an odağımız, gol yemeden 6’da 6 yapmak” diye konuştu.

Fenerbahçe’den Pendikspor-Galatasaray maçı tepkisi: Atamayla mesaja örnekFenerbahçe’den Pendikspor-Galatasaray maçı tepkisi: Atamayla mesaja örnek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.