Yusuf Yazıcı’dan Arabistan sinyali

Yusuf Yazıcı’nın menajeri Adem Cebeci, Galatasaray ve Beşiktaş'a transfer iddiasına son noktayı koydu, Arabistan'dan gelen tekliflere sıcak baktıklarını söyledi.

Spor 8 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Menajerinin verdiği bilgiye göre Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı 10 gün içinde belli olacak.

Trabzonspor’dan Fransa ekibi Lille’ye transfer olan ve sözleşmesinde Türk takımlarına transferi halinde 20 milyon euro’luk bonservir şartı bulunan Yusuf Yazıcı’nın menajeri Adem Cebeci, Galatasaray ve Beşiktaş hakkında çıkan transfer iddilarına açıklık getirdi. Galatasaray ve Beşiktaş’tan yıldız bir teklif gelmediğini belirten Cebeci, Süper Lig’den Yusuf Yazıcı’yı isteyenlere Trabzonspor’u adres gösterdi.

Ertuğrul Doğan: 1 milyar lira gider varErtuğrul Doğan: 1 milyar lira gider var

Cebeci şöyle konuştu: “Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor ile hem yazılı hem de gönülden bağı var. Hülle transfer işine girmez. Türkiye’den isteyen bir kulüp varsa önce Trabzonspor ile anlaşması gerekiyor. Trabzonspor’un rızasını almadan Yusuf Türkiye’den bir kulübe gitmez. İkimiz de sözleşme feshet, gel git olayına girmeyiz. İsteyen varsa Trabzonspor’la anlaşmalı.”

Trabzonspor’da Lahtimi krizi: Takım kampta o tatildeTrabzonspor’da Lahtimi krizi: Takım kampta o tatilde

Arap ligine yeşil ışık

Cebeci’ye göre Yusuf Yazıcı’ya Avrupa kulüplerinin ilgisi bulunuyor. Menajer, “Yusuf Avrupa’da kalmayı, kariyerini burada sürdürmeyi istiyor. Onu isteyen bazı kulüpler var. Rusya ve Arabistan liginden de ilgi var, kulübüyle temastalar. Sanırım 10 güne kadar belli olur. Arabistan’a gidenler birinci furyaydı, ikinci furya da gidecek. O liglerin kalitesi belki zamanla Avrupa’dan daha yüksek olacak. Bu tabii transferlerin kalitesine bağlı. Dünya yıldızları Arap takımlarına gidiyor, çok farklı bir izlenme olacak. Yusuf’a da Arap takımlarından olan ilgi, ligin kalitesinin artışına göre cazip gelebilir” dedi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.