Golfte II. Woods dönemi başlıyor

Golf efsanesi Tiger Woods'un 15 yaşındaki oğlu Charlie Woods kariyerinin ilk PGA Tour turnuvasına katılmak için mücadele edecek.

Spor 23 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Golfte bir Woods gidiyor bir diğeri geliyor.

Tiger Woods 21. yüzyılın başında yaptıklarıyla golf tarihine adını altın harflerle yazdırdı. 2021’de geçirdiği korkunç trafik kazasından dönen ve yeniden mücadele etmeye başlayan efsane birçok başarıya imza atarak Woods soy ismini sporun tarihine kazıdı. Şimdi o isim Charlie’yle sahne almaya devam edebilir.

Tiger Woods’un 15 yaşındaki oğlu Charlie Cognizant Classic’te mücadele etmek için düzenlenecek dört elemeden birine katılacak. 7.1 milyon sterlin ödülün dağıtılacağı turnuvada tanıdık golfçülerden Rory McIlroy de sahne alacak. Woods’un turnuvaya katılmak için Lost Lake Golf Kulübü’ndeki ön elemeyi geçmesi gerekiyor. Genç isim burada İrlandalı Ruaidhri McGee ve ABD’li Olin Browne Jr gibi isimlerle mücadele edecek.

Bu aşamayı geçen oyuncular 29 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında yapılacak Cognizant Classic’teki yerlerini garantilemek için Tesoro Club’ın Palmer Sahası’ndaki son elemelere katılacak. Charlie Woods geçen yılki Notah Begay III Gençler Golf Ulusal Şampiyonası’nın 14-15 erkekler klasmanını 17. sırada bitirdi ve 15 kez büyük şampiyon olan babası Tiger onun caddie’si (golfçülerin yanında onların eşyalarını taşıyan asistanları) olarak görev yaptı.

Devrim golften mi başlayacak?Devrim golften mi başlayacak?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.