Göztepe’ye puanı kalecisi getirdi

TFF 1. Lig'de 23. haftaya ikinci sırada giren Göztepe, sahasında Manisa FK ile 0-0 berabere kaldı. Konuk ekip maçta penaltıdan yararlanamazken toplam beş kurtarış yapan Mateusz Lis karşılaşmanın yıldızı oldu.

Spor 17 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Mateusz Lis devleşti, Göztepe puanı kurtardı.

Sezon başında kulübün İngiliz ortaklarının İngiltere’deki takımı Southampton’dan Göztepe’ye kiralanan Mateusz Lis takımının 23. haftadaki maçın yıldızlaştı. Geçen hafta Kocaelispor’un puan kaybı sonrası tek başına ikinci sıraya yerleşen Göztepe, bu avatajı bir hafta sonra sürdürme fırsatını kaçırdı. 23. haftanın açılış maçında Manisa FK’yı ağırlayan İzmir ekibi, Ege temsilcisiyle 0-0 berabere kaldı ve 46 puana gelebildi.

Ancak Göz Göz bu skor için kalecisine duacı. Zira Mateusz Lis 17. dakikada Manisa FK’nın penaltısını kurtardı. Maç boyu rakip kaleye dokuz şut çeken Manisa bu şutlardan beşinde çerçeveyi buldu ancak hiçbirinde Lis’i aşamadı. Bu sonuçla Manisa da 27 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 10. sırada kaldı.

Okan ve Nihan 'Buruk'... Evlilik bittiOkan ve Nihan ‘Buruk’… Evlilik bitti

TFF duyurdu: VAR konuşmaları yayınlanacakTFF duyurdu: VAR konuşmaları yayınlanacak

Süper Kupa'nın tarihini TFF değil Ali Koç verdi: Final seçimden sonra oynanacakSüper Kupa’nın tarihini TFF değil Ali Koç verdi: Final seçimden sonra oynanacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.