TFF duyurdu: VAR konuşmaları yayınlanacak

Türkiye Futbol Federasyonu, 26. haftadan itibaren tartışılan pozisyonların VAR konuşmalarını, maçların bitiminden bir gün sonra TFF Youtube kanalı ve Facebook hesaplarından sesli ve görüntülü olarak paylaşacak.

Spor 16 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
VAR kayıtları maçların bitiminden bir gün sonra yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yarı Otomatik Ofsayt Sistemi, yabancı TV hakem gözlemciliği uygulamalarının ardından VAR kayıtlarıyla ile ilgili hamle geldi. Süper Lig’de 26. haftadan itibaren maçın hakeminin VAR monitörüne çağrıldığı pozisyonların kayıtları sesli ve görüntülü olarak kamuoyu ile paylaşılacak.

TFF’nin verdiği bilgiye göre sadece saha hakemlerinin VAR’a çağrıldığı pozisyonlar yayına verilecek. Süper Lig maçlarında maçın hakeminin VAR monitörüne gittiği pozisyonların görüntüsü ve konuşmaları, haftanın tüm müsabakalarının tamamlanmasından bir gün sonra TFF Youtube kanalı ve Facebook hesaplarından kamuoyu ile paylaşılacak.

Süper Kupa'nın tarihini TFF değil Ali Koç verdi: Final seçimden sonra oynanacakSüper Kupa’nın tarihini TFF değil Ali Koç verdi: Final seçimden sonra oynanacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.