Hakan Çalhanoğlu ‘Haftanın Golü’ ödülüne aday oldu

Çekya filelerine attığı şık golle takımını öne geçirip elde edilen galibiyette önemli bir rol oynayan A Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, UEFA tarafından "üçüncü grup maçlarının en iyi golü" kategorisinde ödüle aday gösterildi.

Spor 27 Haziran 2024
Hakan Çalhanoğlu, "üçüncü grup maçlarının en iyi golü" kategorisinde aday gösterildi.

UEFA’nın internet sitesinde başlatılan oylamada, ay-yıldızlıların 2-1 kazandığı Çekya mücadelesinde rakip fileleri havalandıran Hakan Çalhanoğlu, “üçüncü grup maçlarının en iyi golü” kategorisinde aday gösterildi.

Arnavutluk’u 1-0 yenen İspanya’nın golünü atan Ferran Torres, Avusturya’ya 3-2 kaybeden Hollanda’nın ikinci golünü kaydeden Memphis Depay ve Hırvatistan ile 1-1 berabere kalan İtalya adına fileleri havalandıran Mattia Zaccagni de adaylar arasında yer aldı.

 

Hakan’ın aday gösterildiği bu ödülün ilk haftasında Arda Güler ve Mert Müldür de aday olmuş, ödülü Mert Müldür kazanmıştı. İkinci hafta ödülü ise İsviçreli Xherdan Shaqiri’ye gitmişti.

Çek basını hakeme isyan etti, Avrupa basını 'kart festivali' dediÇek basını hakeme isyan etti, Avrupa basını ‘kart festivali’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.