Hakan Ceylan’ın boşanma davasına Lale Orta’yı meze ettiler

Milliyet muhabiri Nevzat Dindar'ın mart ayında dile getirdiği Lale Orta iddiası Hakan Ceylan'ın eşinin boşanma dilekçesine girdi. Eşinden 2 milyon TL tazminat isteyen Leyla Ceylan, VAR hakemini ihanetle suçladı.

Spor 13 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Leyla- Hakan Ceylan çiftinin boşanma davası İzmir'de görülüyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) içinde bulunan İzmir grubunda yer aldığını söylediği VAR hakemlerinden Hakan Ceylan’ın başı eşiyle dertte. Leyla Ceylan, 14 yıllık kocasına İzmir 10. Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açarken ihanet iddiasında bulundu, eski MHK Başkanı Lale Orta’nın ismini verdi.

Sabah gazetesinin haberine göre, bir çocuk annesi Leyla Ceylan, evliliklerinin ikinci yılından beri psikolojik şiddet ve aşırı kıskançlık nedeniyle zor günler yaşadığını belirterek “Kıskançlık kriziyle kıyafetlerime de karışıyordu. Telefon aramalarım da buna dahil” dedi.

Ali Koç dört hakem ismi verdi: Manipülasyon var, yayıncı işin içinde!Ali Koç dört hakem ismi verdi: Manipülasyon var, yayıncı işin içinde!

‘Evi otel gibi kullanıyor’

Leyla Ceylan, dava dilekçesinde Hakan Ceylan’ın maçlarda görev almadığı zamanlarda gayrimenkul danışmanlığı yaptığını, kendisini sürekli olarak aşağıladığını belirterek şunları söyledi: “Bana, ‘Senin karakterin 5 para etmez. Kilo aldıkça iyice yüzüne bakılmaz hale geldin’ diyerek hakaret etti. Evimizi adeta otel gibi kullanıyor. Sürekli valizini alıp gidiyor, nereye gittiğini bile söylemiyor. Çocuğunun giderini karşılamıyor.”

‘Lale Orta bardağı taşırdı’

Dava dosyasında yer alan ifadelerde Leyla Ceylan, Milliyet gazetesi muhabiri Nevzat Dindar tarafından dile getirilen eşinin eski MHK Başkanı Lale Orta ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya attı. Mart ayında Nevzat Dindar, katıldığı bir programda “Lale Orta ile Hakan Ceylan arasındaki ilişki, bir MHK Başkanı ve hakem ilişkisinden biraz daha yakın” dedi. Bi iddianın bardağı taşıran son damla olduğunu belirten Leyla Ceylan, eşinden cevap istediğinde tatmin edecek yanıt alamadığını söyledi. Eşi Hakan Ceylan’ın telefon ekran kilidi şifresini kendisinden gizlediğini, gizli görüşmeler yaptığını vurgulayan Leyla Ceylan, İstanbul Riva’daki tesislerde eşi ve Lale Orta’yı birçok kişinin baş başa gördüğünü ve kendisine bunun iletildiğini anlattı.

Orta Hugh Dallas, gol Lale Orta! Skandal böyle kapanmazOrta Hugh Dallas, gol Lale Orta! Skandal böyle kapanmaz

“Şüphelerim yersiz değil. Kıskançlık peşinde de değilim. Eşimin kullandığı telefon hattının 1 yıl geriye dönük görüşme ve mesajlaşma dökümü neticesinde her şey ortaya çıkacaktır” diyen Leyla Ceylan, hem çocuğunun velayetini hem de aldatılmış olması sebebiyle 1 milyon TL maddi, 1 milyon TL manevi tazminat talebinde bulundu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.