Halil Umut Meler’e üçüncü görev: İngiltere-Slovenya

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev yapan Türk hakem Halil Umut Meler C Grubu'ndaki İngiltere-Slovenya maçında dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Spor 23 Haziran 2024
Halil Umut Meler, İngiltere-Slovenya maçında görevlendirildi.

Türkiye futbolu Almanya’da devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yalnızca milli takımla temsil edilmiyor. Türkiye Futbol Federasyonu hakemi Halil Umut Meler de Almanya’da görev alıyor.

Meler şampiyonada daha önce E Grubu’ndaki Slovakya-Belçika ve D Grubu’ndaki Polonya-Avusturya maçlarında görev aldı. Bu maçlarda Slovaklar Belçikalıları 1-0 yenerken Avusturya da Polonya’yı 3-1 mağlup etti. Meler’e bir görev daha verildi. Türk hakem bu kez C Grubu’ndaki İngiltere-Slovenya maçında dördüncü hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin orta hakem, yardımcıları da Nicolas Danos ve Benjamin Pages olacak. Maç 25 Haziran Salı akşamı saat 22.00’de başlayacak. İngiltere grubun ilk iki maçında dört, Slovenya ise üç puan topladı.

Türkiye-Portekiz maçında yaşananlar güvenlik önlemlerine yansıyorTürkiye-Portekiz maçında yaşananlar güvenlik önlemlerine yansıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.