Hamile kadına şiddetten aranan Von Miller teslim oldu

NFL’de Buffalo Bills forması giyen 34 yaşındaki savunmacı Von Miller, hamile bir kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle aranıyordu. Miller teslim oldu.

Spor 2 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Von Miller teslim oldu.

NFL’de yakın tarihin en iyi savunma oyuncularından biri Von Miller. Miller, 2015 Super Bowl maçında en değerli oyuncu seçilmiş, o seneyle beraber 2022’de de Super Bowl zaferi yaşamıştı. 2022’den beri kariyerini Buffalo Bills’te sürdüren 8 kez Pro Bowl oyuncunun adı son dönemde aile içi şiddet iddialarına karıştı.

Hamile kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle aranan Miller Teksas’ta polise teslim oldu. Polisten yapılan açıklamada kurbanın ufak yaralanmalarla bulunduğu sırada Miller’ın kaçtığı belirtilmişti. The Glenn Heights Polis Departmanı Miller’ın teslim olduğunu ardından 5 bin dolar kefaretle serbes kaldığını belirtti. Hem Bills hem de NFL yönetimi konuyla alakalı incelemelerin sürdüğünü açıkladı. Miller daha önce 2021’de de aile içi şiddet suçlamasıyla sorgulanmış ancak suçlu bulunmamıştı. Savunmacı şayet suçlu bulunursa hamile kadına şiddet Teksas Eyalet Kanunları’na göre 3. derece suç sınıfına giriyor, bu da hapis cezası almak demek.

Philadelphia Eagles'tan gözdağı veren galibiyetPhiladelphia Eagles’tan gözdağı veren galibiyet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.