Hasan Arat mazbatasını aldı, birlik mesajı verdi

Beşiktaş'ta 3 Aralık tarihinde yapılan başkanlık seçiminde Serdal Adalı'yı geride bırakarak başkan seçilen Hasan Arat mazbatasını aldı. Arat ilk konuşmasında birlik çağrısı yaptı ve Adalı'nın listesindeki isimlerden yararlanacağını açıkladı.

Spor 6 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat mazbatasını aldı.

Beşiktaş Kulübü başkanını 3 Aralık günü Akatlar Spor Salonu’nda seçti. Serdal Adalı ve Hasan Arat’ın başkanlık için yarıştığı, yoğunluk nedeniyle salonun dışında metrelerce kuyruğun oluştuğu günde kazanan Arat oldu. Hasan Arat mazbatasını aldı ve resmi olarak başkanlık görevine başladı.

Başkan Arat yaptığı konuşmada “Seçim bitmiştir herkes seçimi pazar gününde bırakmalıdır. Biz bir aileyiz hep birlikte olacağımızı Pazar akşamı tüm dünyaya gösterdik. Tüm Beşiktaş kongre üyelerine ve bizleri televizyondan takip eden taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Hasan Arat’a başarılar ve bol şanslarHasan Arat’a başarılar ve bol şanslar

Akatlar’da son seçim

Başkan Arat seçim günü kongre üyelerinin yaşadığı mağduriyete dikkat çekerek “Beşiktaş çok büyük bir camia. Muhteşem bir katılım oldu. 2-3 saatlik kuyruklar oldu. Bir daha Akatlar’da kongre yapılmayacak. Bu iş bitmiştir. Beşiktaşlılara layık olan yer neredeyse orada yapılacak. Denetleme kuruluna bugünden itibaren kulübün tüm defterleri açılacak ve istedikleri gibi denetleyebilecekler. Biz şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” dedi.

“Adalı ile görüştüm”

Arat yaptığı konuşmada birlik beraberlik çağrısı yaparak “Biraz önce Serdal Adalı ile telefonda konuştum. Kendisinin yönetim kurulunda görev alacak olan arkadaşları aramızda görmek istediğimi söyledim. ‘Memnuniyetle’ dedi. Artık kucaklaşma dönemi geldi. Hep birlikte hareket edeceğiz.” Beşiktaş’a bir gün bile hizmet etmek onurdur” dedi.

Hafta sonu oynanacak derbi mücadelesine dikkat çeken başkan “Taraftarlarımız artık rahat olsun, hafta sonu çok önemli bir maçımız var. Aynı kongrede olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde olalım” sözlerini söyledi.

Beşiktaş'ın 35. başkanı Hasan AratBeşiktaş’ın 35. başkanı Hasan Arat

Görev dağılımını da açıklayan başkanın yönetim kurulu şöyle oluştu:

Hüseyin Yücel – İkinci Başkan

Onur Göçmez – Asbaşkan

Mete Vardar – Asbaşkan

Dr. Cüneyt Sezgin – Genel Sekreter

Yalçın Ayaydın – Uluslararası ilişkiler ve Kartal Yuvası

Av. Altun Mimir – Hukuk Kurulu Başkanlığı

Kaan Şakul – Finansman ve AŞ’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Feyyaz Uçar – Basın Sözcüsü ve Futbol Şubesi Sorumlusu

Prof. Dr. Işın Seybek – İletişimden Sorumlu

Ekrem Keçoğlu ve Kadir Kılıç – Divan Kurulu, Dernek, Taraftar ve Amatör Şube İlişkileri Sorumlusu

Çağlayan Tugal – Tesislerden Sorumlu

Burak Aslan – Kamu İlişkileri Sorumlusu

Futbol şubesinden sorumlu yönetici Feyyaz Uçar da yaptığı açıklamada “İçeride, seyircimizin, coşkulu taraftarımızın önünde oynayacağız. Takımımız son 3 maçtır yenilmiyor. İnşallah Fenerbahçe karşısına da galibiyet için çıkacağız. Taraftarımızla birlikte Fenerbahçe’yi yeneceğimize inanıyorum. Bizler şanslı insanlarız çocukken oynadığımız oyun mesleğimiz oldu” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarı stada girdi ama Ankara'da husumet bitmediBeşiktaş taraftarı stada girdi ama Ankara’da husumet bitmedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.