Hasan Arat PSG ile görüşecek, Adalı’dan kapasite artırma vaadi…

Beşiktaş’ta başkanlık seçimi yaklaşırken adaylar vaatlerini dile getiriyorlar. Hasan Arat, Fransız devi PSG ile görüştüğünü açıkladı.

Spor 21 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta iki başkan adayı vaatlerini sunmaya devam ediyor.

Beşiktaş, 3 Aralık tarihinde seçime gidecek. Kulüp, zor günlerden geçtikten sonra yönetim değişikliğine gidecek. Ahmet Nur Çebi’nin koltuğu için iki aday var. Biri Serdal Adalı, diğeri Hasan Arat.

Arat çalışmalara şimdiden başladığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde kongre üyelerine verdiği yemekte Chelsea’nin sahibi Todd Boehly’nin yakın arkadaşı olduğunu belirten Arat, ABD’li iş adamının kendisine başarı dilediğini ve yardıma açık olduğunu belirttiğini söylemişti.

Arat şimdi de rotayı Fransa’ya kırdı. Başkan adayı “Çok kısa zamanda PSG ile masaya oturacağım. Kimleri getireceğimi göreceksiniz.” dedi.

Hasan Arat ‘Beşiktaşlıların Yolu’nu açıkladı, projelerini anlattıHasan Arat ‘Beşiktaşlıların Yolu’nu açıkladı, projelerini anlattı

Adalı’dan stadyum sözü

Bir diğer başkan adayı Serdal Adalı da İzmir’de vaatlerini hatırlattı. Adalı, özellikle stadyumla alakalı dikkat çekici sözler söyledi. Eski Beşiktaş Asbaşkanı Adalı “tadımızın yapısında, tribünlerde yapılacak değişiklikleri planladık. Bununla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. Göreve geldiğimizde koltuk düzeninin değiştirilmesiyle stadımızın kapasitesini 52 bine çıkaracak çalışmaları yapıyoruz.” dedi.

Adalı transferle alakalı olarak “Biz popülizm için transfer yapmayacağız, takımın kalitesini yükseltmek zorundayız. Bu transferleri yaparken gerekirse biz karşılayacağız, cebimizden alacağız, tıpkı rakiplerimizin aldığı gibi. Takım için ne gerekiyorsa onu yapacağız” sözlerini söyledi.

Serdal Adalı: TFF Başkanı özür dilemedikçe stada giremezSerdal Adalı: TFF Başkanı özür dilemedikçe stada giremez

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.