Galatasaray’da sular durulmuyor

Galatasaray'da "karaborsa" davası nedeniyle ortam gergin. Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, dava kapsamında ifade vermek durumunda kaldı ve ardından Dursun Özbek hakkında ağır konuştu.

Spor 16 Eylül 2024
Galatasaray'da karaborsa tartışması boyut atladı, Kozak Özbek'i sildi.

Galatasaray’da maç biletlerinin bir takım yöneticiler tarafından alınıp karaborsa internet siteleri üzerinden taraftara fahiş fiyatlarca satıldığına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü. Konu, kayıtları 10 sene sonraya kalacak olan gizli bir Divan Kurulu’nda görüşüldü. Kurulda konuyu gündeme getiren başlıca isimlerden Fatih Altaylı da konuşurken Başkan Dursun Özbek, belgesi olanın savcılığa gitmesini, kendilerinin de savcılığa gideceğini söyledi.

Ciddi iddiaların ortaya atıldığı toplantının ardından Özbek gerçekten de savcılığa gitti. Ancak iddiaların incelenmesi konusunda değil. Özbek, bu iddiaları ortaya atanların ifade vermesi için savcılığa şikayette bulundu. Sonuç olarak Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, karaborsa bilet satış ve bazı yöneticilerin bundan menfaat elde ettiğine yönelik yaptığı konuşmalar nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade verdi.

Kozak bu durum üstüne HT Spor’a “Benim ifade vermeme neden olan kişi Dursun Özbek’tir ve benim için başkanlığı bitmiştir. Ben 80 yaşına birkaç yılı kalmış, çok iyi bir Galatasaraylıyım. Dursun Özbek diye birini artık tanımıyorum. Söyledikleri bana çok ağır geldi. Ben Galatasaray için yaşayan bir insanım. Dursun Özbek benim için artık yok hükmündedir. Bundan sonraki divan kurulu toplantılarına da katılmayacağım. İnsanlar inanmıyor ama artık böyle” diye konuştu.

Fatih Altaylı istifadan vazgeçti, Dursun Özbek için ağır konuştuFatih Altaylı istifadan vazgeçti, Dursun Özbek için ağır konuştu

Galatasaray'ın eski yöneticisi savcılığa gitti: İşte karaborsa bilette tüm iddialarGalatasaray’ın eski yöneticisi savcılığa gitti: İşte karaborsa bilette tüm iddialar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.